Натяжна стеля – показові переваги!

натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжна стеля – показові переваги

Спочатку необхідно з’ясувати для себе, що таке натяжні стелі, які їхні особливості і чи можливо встановити натяжні стелі в приватному будинку.
Давайте розглянемо ці питання в цій статті.

Що таке натяжна стеля і методи його монтажу.

Це рамна профільна конструкція, що фіксується до стельового основи, до якої кріпиться декоративне полотно. Матеріалом для нього служить плівка з ПВХ, що володіє особливо міцними властивостями. Існує ряд способів кріплення полотна, але найбільш поширеними є два: гарпунний і безгарпунний. Гарпунний метод більш складний і вимагає застосування спеціального інструменту. Безгарпунний спосіб значно простіше і займає менше часу для монтажу.

Технологія монтажу натяжних стель в приватному будинку практично нічим не відрізняється від технології, що використовується в квартирах або офісах.

Види натяжних стель!

натяжной потолок в спальню

Поверхня плівки визначає вид натяжної стелі, розглянемо їх:

Глянцеві. У цьому виді поверхню плівки створює дзеркальний ефект, роблячи приміщення більш об’ємним. Різноманітність кольорів дозволяє вибрати будь-яку комбінацію з кольором стін, меблів, підлоги.

Матові. Ці стелі можуть мати як гладку, так і фактурну поверхню. Зовнішній вигляд останньої створюється враження натягнутого полотна.

«Металік». Стеля з такою поверхнею, за рахунок надання йому кольору дорогоцінних металів, в поєднанні зі встановленою підсвічуванням, виглядає утяжеленним і солідним.

Напівпрозорі. У такі конструкції зазвичай встановлюють світильники, що дозволяють отримати велику різноманітність ефектних дизайнерських рішень. Однак дані натяжні стелі в приватному будинку підійдуть тільки для приміщень з достатньо великою висотою. Це обумовлено розмірами встановлюваних світильників.

З малюнком. Цей вид передбачає нанесення малюнка, як фотодруком. Встановивши художні натяжні стелі в приватному будинку, ви отримаєте можливість реалізувати всю вашу творчу фантазію.

Переваги натяжних стель.

Крім дизайнерських та естетичних переваг, які описані в попередній частині статті, натяжні стелі в приватному будинку мають свої експлуатаційні позитивні сторони:
У порівнянні з покриттям стелі побілкою або фарбою, вони повністю виключають появу тріщин. Такий дефект характерний і при усадки дома.Подготовка поверхні стелі не вимагає робіт з вирівнювання шорсткостей, шпаклівки та покраске.Разнообразіе видів і колірних рішень дозволять повністю задовольнити запити власника будинку за зовнішнім виглядом. Догляд за натяжною стелею не вимагає якихось витрат. Ціни на натяжна стеля залежать від якості плівки і, з урахуванням монтажу, знаходяться в інтервалі від 7 $ / м2. Однак якщо враховувати, що гарантія на полотно становить 5 років для вітчизняних плівок і 15 років для плівок імпортних виробників, а загальний термін служби натяжної стелі не менше 50 років, ціни не настільки високі.

Підводячи підсумок можна зробити висновок, що натяжні стелі в приватному будинку займають лідируюче положення в ряду інших видів стельових покриттів.