Натяжні стелі по фен-шуй

красный натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Фен-шуй – старокитайське вчення про вплив енергії Ци на всі сфери життя людини. Зокрема, це вчення розглядає правильність побудови інтер’єру для максимально сприятливого вплив енергії. Не так давно фен-шуй став дуже популярний в нашій країні.

Натяжні стелі міцно увійшли в оформлення інтер’єрів приміщень і тому буде далеко не зайвим розповісти, як краще підбирати їх відповідно до фен-шуй.

Червоний колір у фен-шуй символізує чоловіче начало Ян. Він є символом вогню і чоловічої сили. При нестачі тепла і світла червоний колір його компенсує. У холодному інтер’єрі червоні натяжні стелі як не можна краще додадуть тепла. Цей колір стимулює розумові та фізичні здібності людини, тому натяжні стелі червоного кольору краще встановлювати в офісах, наукових установах. Не рекомендується такий колір стель в приміщеннях, які призначені для відпочинку, наприклад, в спальнях.

Для спальні, кімнати відпочинку краще підійдуть натяжні стелі жовтого кольору, але при цьому жовтий колір повинен бути м’яким і ненасиченим. Саме такий колір розташовує до затишку і розслабленню. Яскравий ж жовтий колір, навпаки, може дратувати нервову систему і не давати нормально відпочити.

Зелений колір натяжних стель підійде до будь-якому приміщенню. За фен-шуй зелений колір характеризує початок нового життя або відродження. Такі натяжні стелі будуть мати гарний вигляд у їдальні, дитячій кімнаті, кімнаті для прийому гостей. Цей колір заспокоює і розташовує до спілкування в невимушеній обстановці.

За фен-шуй синій колір символізує жіноче начало Інь, цей колір є антиподом червоному і символізує духовне очищення. Відмінно підійде в оформленні приміщення для медитації, але для повсякденного життя філософія фен-шуй не рекомендує застосовувати цей колір.

Білий колір завжди символізує чистоту і ясність помислів. Цей колір потрібно можна застосовувати всюди, він досить універсальний. Але з філософії фен-шуй білий колір не тільки очищає людину, але накладає на нього відповідальність за його думки, слова і вчинки. Тому краще використовувати його тільки в приміщеннях, де неприпустимі злі помисли. Інакше білий може обернутися своєї іншою стороною.

У будь-якому випадку не варто слідувати тільки догмам філософії. Ви можете застосовувати кольори відповідно до свого цветоощущение і відчуття гармонії. Так ви зможете самостійно вловити енергію Ци.