Німецькі натяжні стелі

натяжной потолок германия Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

У Німеччині завжди було відмінну якість їх продукції, ніж ця країна і відома, винятком також не стали і їх натяжні стелі. Вони складають успішно конкуренцію провідним країнам-виробникам, наприклад, Швейцарії, Італії, Франції, Бельгії та інших. Всі країни світу визнали якісний знак «Зроблено в Німеччині».

Технологія виготовлення схожа на інші технології різних країн, але і в Німеччині фахівці змогли відрізнити вигідно натяжні стелі від всіх інших, існуючих на ринку. Особливі добавки використовують під час виробництва в Німеччині, ці добавки крім збільшення високих показників міцності, вони також збільшують їх якість. Звичайно, ці речовини коштують дорого, але вартість не є критерієм при виборі, так як всі замовники розуміють, що ці натяжні стелі дуже швидко окупляться, якщо враховувати термін їх експлуатації.

Натяжні стелі німецького виробництва, завдяки спеціальним добавкам, мають таке властивість – влагоотталківаніе, до них не притягають пил, у них немає запаху, але будь-які сторонні запахи вони прекрасно вбирають. Також у матеріалів електрична статичність знижується. Звичайно, фахівцями з Німеччини тримаються в дуже суворому секреті від конкурентів і широкої публіки склад добавок.

Первісний вигляд німецьких виробів може зберігатися навіть якщо простий догляд за ними не здійснювати протягом одного року, вони залишаться такі ж блискучі і чисті. Але, виробники з Німеччини натяжних стель радять доглядати хоча б один раз в півроку його протирати. Вони запевняють, що якщо навіть натяжна стеля встановлений в не чистому приміщенні, наприклад, на кухні, його в первісному вигляді зберегти можна, тільки іноді, коли ви робите звичайне прибирання, протріть і стелю. У нього збережуться всі його естетичні властивості, і Вам не доведеться думати.

У натяжних стель з Німеччини прекрасні звукоізоляційні властивості, завдяки їм збережеться тиша в квартирі (не дивлячись навіть на музичних сусідів). І, звичайно, особливі естетичні властивості, безліч відтінків і кольорів, фактур, різноманітні рішення дизайнерів. Це гідне прикраса для Вашого офісу, квартири або будинку.

Завдяки цим унікальним, прекрасним німецьким якостям натяжних стель, Ви будете впевнені абсолютно, що вони зроблені без будь-яких шлюбів, тому що усі товари, які зробили обов’язково проходять дуже суворий контроль (а німці в цьому вже досягли успіху як ніхто інший).