Особливості натяжних стель з фотодруком

натяжной потолок небо Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжні стелі з якісної фотодруком (арт-стелі) можуть імітувати реальну фреску, зоряне або сонячне небо з хмарами, вид знизу на вершини сосен або беріз (список видів дерев можна продовжити), будь-який інший пейзаж, арочне перекриття собору або палацу (якщо це доречно для інтер’єру), фотографію коханої дівчини / хлопця і так далі. Ніяких обмежень, адже клієнт завжди правий.

Для різного типу зображень кращі різні види натяжних полотен. Вибір необхідно здійснювати між матовим гладким або з дрібної регулярної текстурою полотном і глянсовим, як раз для неба відповідним. Сучасні способи нанесення фотозображення забезпечують:

ідеальну чіткість зображення на рівні студійної фотографії; вибір зображення по об’ємної базі даних з розбивкою за тематичними блоками; можливість адаптації під друк будь-якої фотографії замовника з виконанням вимог по кількості пікселів в исходнике. Використання можливостей фоторедактора для модифікації зображення; отримання додаткового декоративного ефекту за рахунок застосування фактурних поверхонь, “тематично” бажаних для того чи іншого зображення. Наприклад: Небо нічний, Небо і хмари, Підводний світ, Природа, Квіти, Фрески і картини, Арт-об’єкти, Автомобілі, Сюрреалізм, Декор, Орнамент рослинний / геометричний, Вільна тема, Географічні карти, Сюрреалізм, інші без обмежень; точно такий же спосіб залицяння за стелею без знижок на наявність зображення; стійкість картинки до вигорання і збереженню природних кольорів по всій кольоровій палітрі RGB. У самому “захищеному” варіанті гарантія на зображення до 15 років.

Важливо! При виборі фотозображення для натяжних стель необхідно бути вкрай акуратним і радитися з фахівцями.

Справа в тому, що перенесення улюбленої картинки на натяжна стеля з відповідним збільшенням пропорцій не те ж саме, що і перегляд її на моніторі. Ви організуєте візуалізацію великого простору, а це – окрема творча робота, що вимагає не стільки бажання замовника, скільки професіоналізму інтер’єру-архітектора. Інтуїція хороша, своє бачення ситуації – теж, але краще їх доповнювати знанням предмета.

Перед тим, як визначитися з вибором конкретної картинки, замовнику бажано переглянути велику кількість фотографій реальних інтер’єрів. Це допоможе зрозуміти, як натяжна стеля з фотографією буде виглядати “в матеріалі”. Найкращим способом побачити, це практично в оригіналі – використовувати відповідні програми побудови інтер’єрів. Для цього необхідно сформувати реальне приміщення з особливостями дизайну і “приклеїти” на натяжна стеля вибране зображення.