Точкові світильники для натяжних стель

светильники в потолке Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжні стелі з ПВХ плівки сьогодні монтуються практично в кожному будинку. Вони відрізняються підвищеною зносостійкістю, вологостійкістю і тривалим терміном використання.

Які ж світильники поєднуються з полівінілхлоридом?

Точкові рішення відмінно виглядають на матовому і лакової поверхні полотна. Однак використання потужних ламп розжарювання неприпустимо. Вони можуть привести до деформації натяжна конструкції і її повної непридатності. Варто уважно поставитися до вибору електроосвітлювальних приладів для приміщення зі стелею з ПВХ плівки.

При виборі системи освітлення важливо віддавати перевагу тільки відомим фірмам-виробникам. Вони випускають якісну продукцію, яка не завдасть шкоди поверхні плівки. Їх бортик повинен бути досить широким, щоб мати можливість приховати армирующее кільце. Для створення ефекту «зоряного неба» краще купувати низьковольтні рішення.

Відмінним вибором можуть стати світлодіодні світильники для натяжної стелі, фото різних варіантів їх дизайну можна відшукати в нашому каталозі готових робіт. Вони можуть відрізнятися як за типом кріплення, формі, так і по колірному оформленню. Світлодіодні рішення дають високу світловіддачу і можуть прослужити довгі роки без необхідності заміни. Вони практично не нагріваються, повністю екологічні і здатні знизити витрати на електрику. Часто прилади встановлюють таким чином, щоб створити на натяжній стелі певний малюнок.

Можуть використовуватися декоративні галогенні і енергозберігаючі лампи. Вони дають розсіяне освітлення і не мають подразнюючої ефекту на очі людини. Світильник для натяжної стелі повинен мати невеликий діаметр і обов’язково виключати можливість температурного пошкодження плівки. Галогенні варіанти дають досить яскраве світло, вони компактні і прослужать довгі період.

Вибирати освітлювальний прилад коштує виходячи з колірної гами інтер’єру. Сьогодні натяжні стелі представлені на ринку в широкому асортименті відтінків. Грамотна установка світильників здатна перетворити приміщення і підкреслити деякі його елементи.

Допомогти у виборі рішень для монтажу на ПВХ плівку зможуть фахівці нашої компанії.

Важливо враховувати і якість самого натяжної полотна. Дешеві рішення від сумнівних фірм можуть псуватися незалежно від правильності підібраної системи освітлення.