Багаторівневі натяжні стелі в квартирі

натяжные потолки украина Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Багаторівневі натяжні стелі.

Оздоблення будь-якої квартири починається з вибору матеріалів, але іноді цей етап можна і пропустити. Особливо, якщо мова йде про стінах, а стилістика приміщення не передбачає обов’язкового оформлення шпалерами. В такому випадку можна виконати ручну обробку стін різними способами. Це може бути і ефект тертя, коли не стіни будуть місцями проявлятися затерті ділянки, або ефект мармурової стіни, якщо часу у вас багато, а художні навички присутні.

Такі прості способи добре підійдуть як для сучасного стилю обробки так і для комбінованих стилістики. Рекомендуємо перед тим, як починати займатися такими процесами в обсязі всієї квартири обов’язково потренуватися на невеликих ділянках. Якщо всі роботи будуть виконані правильно, ви отримаєте дуже якісний і привабливий дизайн стін.

Що стосується стелі, то практично для будь-якого приміщення підійдуть дворівневі натяжні стелі. Такі рішення популярні вже давно, як в Україні, так і в європейських країнах. Адже можна практично за один день вирішити всі питання, пов’язані зі стелею. Крім того, установка таких матеріалів виконується дуже швидко і не призводить до появи рясного сміття і пилу. Це дозволяє робити такі процеси навіть в останню чергу. Дворівневий натяжна стеля здатний прикрасити будь-яку квартиру і будь-який офіс – його зовнішні характеристики практично не мають конкурентів. Можна застосовувати різні кольори і комбінувати їх, домагаючись необхідного вам ефекту.

Також, багаторівневими натяжними стелями можна створити візуальне збільшення площі всього приміщення. Якщо правильно підібрати кольори комбінованих ділянок і виконати грамотний підбір джерел освітлення, то кімната відразу ж буде здаватися більше. Це особливо важливо в сучасних умовах невеликих квартир.

Багаторівневі натяжні стелі часто застосовують для обробки дитячих кімнат. Таке рішення обумовлене тим, що з’являється можливість зонування площі кімнати на зону для ігор і зону для занять. Крім того, використання різноманітних яскравих кольорів робить кімнату більш святковою і веселішим для візуального сприйняття. Звичайно, можна використовувати і класичні рішення, але вони більше характерні для віталень і спалень, а не для дитячих кімнат.

Багаторівневими натяжними стелями часто оформляють магазини, просто придивіться до цього. Різноманітні бутики, як правило, найчастіше застосовують саме цей тип обробки, адже стильність такого способу говорить сама за себе. До речі, саме там, можна подивитися на практичне поєднання технології дворівневого натяжної стелі і ручної обробки стін.

Як показує досвід, стелі створені за такою технологією, можуть прослужити не одне десятиліття, не вимагаючи заміни або ремонту. Погодьтеся, складно назвати інший матеріал, що володіє подібною довговічністю. Також, ПВХ плівка, що лежить в основі цієї технології, не пропускає воду, що дає їй додаткові властивості гідрозахисту. Це здається малоймовірним, але вас теж можуть затопити сусіди, і тоді саме натяжна стеля захистить вашу квартиру. Воду, яка буде накопичуватися на стелі, потім зможуть усунути фахівці і повернуть стелю на місце.

Зверніть увагу на те, що всі переваги натяжних стель можуть бути реалізовані тільки в разі їх професійної та технологічної установки. Будь-які компромісні рішення або помилки призведуть до того, що полотно прийде в непридатність і його потрібно буде замінити. Тому довіряйте роботу з натяжними стелями тільки професійних установників.