Натяжні стелі – найпоширеніші варіанти установки

натяжной потолок в квартиру Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжні стелі: найпоширеніші варіанти!

Натяжні стелі вже кілька років вважають досить затребуваними на ринку різних будівельних матеріалів. Завдяки тканинним і натяжних стель ПВХ у дизайнерів з’являється маса найрізноманітніших ідей. Звичайно ж, сучасні натяжні стелі Брітон надійні в експлуатації, але і їх естетична сторона так само бере верх. Якщо ж ви вирішили віддати перевагу на користь натяжних стель, тоді вам необхідно знати які стелі підходять для кімнат і які бувають матеріали.

Використання ПВХ плівки у ванній і кухні

Ванна кімната вважається одним з приміщень будинку, де використання будь-якого матеріалу неможливо. До вибору матеріалу слід поставитися більш детальніше, адже ванна вважається одним з найбільш вологих приміщень. Тому будь-який матеріал слід підбирати, відштовхуючись від характеристик вологостійкості. В даному приміщенні краще скористатися ПВХ плівкою, яка підійде чудово для цих цілей.

Плівка ПВХ для натяжної стелі прекрасно витримує різні зміни температур, при цьому не боїться контактів з водою. Навіть за умови, якщо сусіди зверху вас затоплять, плівка буде міцно утримувати воду на поверхні, а невеликі проколи допоможуть злити всю воду. Вентиляція, яка заздалегідь встановлюється при монтуванні такого типу натяжних стель, надалі самостійно впорається з залишилася вологою.

Варто також сказати кілька слів про використання ПВХ плівки для натяжної стелі на кухні, де вона проявляє себе як дуже практичний матеріал, адже вона абсолютно не вбирає запах, бруд, бризки. Пил, який осідає згодом легко можна вимити з миючими засобами, за умови, що ті не містять агресивних компонентів. Плівку можна натягнути в різних площинах, сховавши тим самим труби, витяжку та інше.

ПВХ плівка в вітальні, спальні і в дитячій

Щоб зробити натяжна стеля в спальні, дитячої або вітальні можна використовувати як ПВХ, так і тканинні полотна. Все залежить тільки від ваших уподобань і фінансових можливостей. ПВХ плівка вважається більш бюджетна. Завдяки новим технологіям сьогодні на натяжна стеля можна нанести абсолютно будь-який малюнок, який не деформується під час монтажу, а кімната набуває інший естетичний вигляд.

Можливість комбінування декількох колірних рішень на тканини, відкривають нові перспективи для дизайну кімнат.