Багаторівневі натяжні стелі

натяжные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Уже кілька десятиліть багаторівневі стелі вважаються одним з найпопулярніших і зручних рішень для дизайну офісних і житлових приміщень. Використання і установка натяжних стель для створення багаторівневих стельових покриттів дозволило зробити цю технології більш зручною, доступною і в той же час – більш гнучкою в плані можливих колірних рішень. Адже навісні та гіпсокартонні конструкції складніше в монтажі, дають велике навантаження на базову стелю і стіни і вимагають більше уваги.

Багаторівневі натяжні стелі просто незамінні в великих приміщеннях, де вони виконують відразу кілька функцій.

По-перше, за допомогою рівневих «сходинок», використання матеріалів з різною фактурою або кольором легко розділити приміщення на функціональні зони без використання перегородок і потенційно небезпечних ступенів на підлозі.

По-друге, багаторівневі натяжні стелі – це відмінний варіант для монтажу складних систем освітлення з безліччю джерел світла – адже чим ширший приміщення, тим більше розосередженими повинні бути джерела світла для створення рівномірної освітленості. По-третє, натяжні стелі відмінно приховують стельові комунікації – від тих же систем освітлення, вентиляції або кондиціонування.

Одна з найважливіших функцій багаторівневих натяжних стель – розстановка візуальних акцентів в кімнаті або приміщенні. Різниця в рівнях натяжної стелі плюс контрастні кольорові рішення, фотодрук, розпис на стелі або просто інша фактура – це спосіб розставити акценти в приміщенні, виділити найбільш значущі зони і привернути до них увагу.

Ще одна важлива властивість багаторівневих стель натяжних – вони дозволяють візуально «підняти» стелю навіть незважаючи на те, що «з’їдають» частину його висоти при монтажі. Це особливо важливо в приміщеннях, які згідно з проектом або задумом дизайнера з самого початку не мають у своєму розпорядженні високими стелями. Посилити цей ефект можна, використовуючи для більш високого рівня, наприклад, глянсовий або сатиновий натяжна стеля з більш високі рівнем відображення.

Дизайн натяжної стелі.

Щоб надати багаторівневої конструкції особливу виразність, можна використовувати різні, що контрастують між собою кольору і текстури, поєднувати матове і глянсове полотно, темні і світлі відтінки.

Матові натяжні стелі – це класика, здатна поєднуватися з будь-яким інтер’єром. На поверхні полотна не виникатиме ні відблисків, ні відображень. У палітрі кольорів для цього рішення переважають м’які пастельні тони.

Глянцеві натяжні стелі – тут вибір кольорів і фактур набагато ширше, ніж в каталозі з матовими покриттями. Відтінків дійсно багато, а значить – можна не обмежувати себе у виборі. Ще один плюс глянцю – дзеркальна поверхня допомагає візуально збільшити простір.

Натяжні стелі зоряне небо дозволяють домогтися приголомшливого ефекту, перетворивши кімнату в персональний планетарій. При цьому вони також можуть бути багаторівневими. Крім того, ми пропонуємо тканинні, білі, кольорові і спеціальні натяжні стелі за доступними цінами.