Натяжні стелі при затоках

натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Залив квартири – справа серйозна. Це дуже неприємна ситуація, коли сусіди зверху затоплюють ваше майно, а також зводять нанівець весь проведений ремонт в квартирі. І спроба щось довести, вимагати – наводить, як правило, тільки до втрати нерв і все. Форс мажор.

Тільки потерпілому від цього не легше. Але таку ситуацію можна попередити і в допомогу тут одне просте рішення – встановити натяжна стеля. Краса, міцність і надійність же подібних виробів вкрай висока, тому популярність прийшла до натяжних стель дуже швидко. Це не перебільшення. Фактура, забарвлення, варіанти малюнків – все це і багато іншого може бути підібрано з усією ретельністю і встановлено в квартирі. Значно прикрасити житло здатний вірно підібраний дизайнерський елемент. І одним з таких елементів є натяжна стеля.

Натяжні стелі набули особливої ​​популярності спочатку від французьких виробників. Тож не дивно, адже саме у Франції працюють в сфері дизайну багато провідних фахівців. Вони постійно створюють шедеври.

Жителі великого міста легко можуть придбати натяжні стелі в нашій компанії “Брітон”, де ціни на натяжні стелі скромні, фахівці спритні, а терміни точні.

Щодо французьких натяжних стель слід зауважити, що саме вони здатні прекрасно витримати “повінь”. Необхідно розуміти, що затоку це не таке рідкісне явище, як може здатися спочатку. Кожен з нас не застрахований від подібної неприємності. Зазвичай, причини тут самі банальні. Від прорвані труб до власної недбалості. Не варто сподіватися на те, що люди, які живуть зверху, ніколи не забезпечать вам “повінь”. А наслідки всього цього просто жахливі. Особливо, якщо недавно вже було проведено ремонт в квартирі косметичного або більш радикального характеру. І отримаєте ви в підсумку мокрий стелю, відшаровуються взбухшіе шпалери і зіпсовану меблі. Одним хорошим “повінню” можна загубити місяці копіткої ремонту. Якщо ж встановити натяжні стелі правильно, цим можна вирішити дану проблему раз і назавжди.

Відразу постає закономірне питання, яким чином можна забезпечити надійну і міцну захист від затоки? І тут все просто, як все геніальне – полівінілхлорид. Він не промокає і не пропускає воду. Полімерний матеріал здатний витримати значне навантаження, яку створює скупчилася маса води. Подумайте тільки про таку цифру: правильно встановлений натяжна стеля може спокійно утримати до 70 літрів води на один кв. метр своєї площі. Тільки уявіть! Якщо згадати з курсу фізики, то 1 літр води прирівнюється до 1 кілограму. Виходить, такий матеріал витримує 70 кілограм на квадратний метр. А це не мало, і навіть якщо аварія серйозна, то навряд чи маса води, більше 70 літрів, обрушиться на стелю.

Така міцність забезпечується високою якістю виробляє компанії, а також роботою фахівців нашої компанії. Ми можемо не просто встановити натяжні стелі за скромними розцінками, але також зробити це настільки якісно, ​​що ніякої потоп в квартирі не буде страшний. Сам матеріал може витримати навантаження від скопилася води, але ніяка міцність не допоможе, якщо кріплення його не витримає, тоді вся ця величезна маса впаде в них. Професіонали нашої компанії ніколи не допустять такої ситуації, монтажники Брітон дуже міцно кріплять конструкцію. Якісний монтаж натяжних стель є пріоритетом нашої компанії. Ми забезпечуємо весь необхідний спектр робіт, починаючи від виготовлення матеріалу, закінчуючи установкою натяжної стелі в найкоротші терміни. При цьому термін гарантії більше 10 років! Ми впевнені в якості своєї роботи!