Монтаж стельового плінтуса на натяжну стелю

потолочные плинтуса натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Завершальним процесом будь-якого стелі є обладнання стельового плінтуса, який дозволяє приховати не естетичні зазори, що виникають досить часто в проміжку між оздоблювальним матеріалом стіни і поверхнею стелі. Ця робота не містить нічого лякаюче складного, тому її легко можна здійснити її особисто і навіть без фахівців.

На початку роботи необхідно використовуючи рулетку виміряти периметр приміщення і вирахувати загальний його метраж. Після чого ви точно зрозумієте, скільки вам необхідно закупити матеріалу, для того, щоб уникнути зайвої витрати матеріальних засобів.

Для установки (кріплення) стельового плінтуса в буденності є два простих методу. Перший з них являє собою кріплення плінтуса за допомогою спеціального клею зверху на покриття стін. В даному випадку зовсім необов’язково попередньо здійснювати вирівнювання стін, до яких ви будете кріпити декор, тому що наявні щілини можна приховати тим же клеєм, яким ви здійснювали поклейку плінтуса.

Деякі професійні будівельники впевнені в тому, що найкращий метод кріплення стельових плінтусів полягає в установці їх до моменту приклеювання шпалер. Оскільки утворилися недоліки можна відразу ж підкоригувати шпаклівкою, а шпалери згодом набагато простіше буде підганяти під плінтуса.