Найкрасивіші натяжні стелі

натяжные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Коли в ремонті підходить справа до стелі, встає природне запитання, який матеріал краще всього вибрати? Сьогодні існує величезна кількість пропозицій на будівельному ринку, настільки багато, що очі розбігаються. Доводиться витрачати дуже багато часу, щоб розібратися у всіх нюансах і визначити, що підходить ідеально. Для початку варто вирішити, що саме ви хочете побачити на своєму стелі, тобто визначитися з типом покриття. Це може бути підвісна стеля, просто пофарбований або натяжна. Сьогодні найбільшою популярністю користуються натяжні стелі. Вони дуже прості в монтажі, мають естетично красивий вид, підходить для будь-яких приміщень і досить доступні. Однак тут теж є свої особливості і дрібниці, які необхідно врахувати. Натяжні стелі мають досить широким асортиментом, тут теж є, що і як вибирати.

Перше з чим варто зіткнутися це вибрати стелі натяжні глянсовою або матовою поверхні. Відомо, що глянцеві дуже популярні, так як виглядають модно і сучасно, крім того що відбивається кімната створює певний ефект відкритого простору, але у матових варіантів є свої особливості. Для тих, хто любить спокійні кольори і класичний дизайн в інтер’єрі, матові натяжні стелі підійдуть найкраще, так як вони створюють враження ідеально оштукатурені поверхні, крім того не дешевше глянцевих. Останній фактор дуже важливий, особливо якщо площа стелі досить велика. Крім того, в дуже маленьких приміщеннях прозору стелю створює ефект колодязя, також в дитячих зазвичай не рекомендують обробляти стеля прозорими матеріалами.

При виборі матового стелі також варто врахувати, що миття матової поверхні набагато складніше, глянсовою, але бруд і пил помітніше саме на ньому.

Серед матових також розрізняють вінілові і тканинні варіанти. Вініловий виготовляються з плівки, вони захищають квартиру від протоки, від вологи, коштують досить дешево. Тканинні виготовляють з поліестеру з покриттям. Вони на відміну від інших вимагають досить складного монтажу і не мають здатність затримувати воду.

Дуже ефектно також виглядають дворівневі натяжні стелі, завдяки яким легко зонувати простір, вони можуть відрізнятися за кольором, фактурі, їх різноманітність настільки широко, що підійде під будь-який стиль в кімнаті. Встановлюються такі натяжні стелі легко і швидко, не дивлячись на те, що виглядають досить складними.