Натяжна стеля: звертаємо увагу на деталі

натяжные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Зовнішній вигляд натяжної стелі схожий на особливу плівку, яку кріплять за допомогою спеціального каркаса вздовж периметра кімнати. Результатом таких дій стає рівна стеля. Але, перш ніж приступити до процесу, слід зробити вірний вибір.

При покупці полотна для натяжної стелі варто звернути увагу на:

1) Фірму-виробник. Добре себе зарекомендували і користуються широким попитом матеріали італійського і французького виробництва. Хоча, на ринку можна побачити як вітчизняну продукцію, так і зарубіжну.

Найнижчою вартістю відрізняються китайські матеріали. Але, тоді слід задуматися про питання якості даних матеріалів. Адже, ремонт робиться не на один рік, і чим якісніше буде продукція, тим довше вона вам прослужить.

Вітчизняна продукція відповідає середньої цінової категорії. Володіє хорошою якістю, але при цьому має маленький асортимент кольорових відтінків. Однак, при виборі класичного інтер’єру з білою стелею, вітчизняне виробництво цілком підійде.

Французьке виробництво натяжних стель володіє найвищою ціною. І це цілком виправдано. Адже їх полотна мають різну структуру і безліч колірних рішень, а якість підтверджується численними сертифікатами.

2) Безпека. При виборі матеріалу потрібно уважно розглянути його вплив на здоров’я людини. Полотна високої якості мають усіма санітарними та протипожежними нормами. Перед покупкою поцікавтеся у фірми-продавця про наявність сертифіката з санепідемстанції та відповідних нормативних документах. Якщо в складі матеріалів для натяжної стелі присутній надлишок нікелю і кадмію, то це може принести шкоду здоров’ю.

3) Тип матеріалу.
Матеріал для натяжної стелі може володіти полівінілхлоридної і безшовної структурою.

У виробництві безшовного полотна використовують поліестерними тканину, просочену спеціальним поліуретановим розчином. Найтонша надміцна плівка, отримана із пластику, створює ПВХ-полотно. Ці два типи мають відмінності, які слід врахувати, перш ніж зробити вибір:

• Монтажні роботи: полотно з полівінілхрорідной плівки потребує теплової гармати.
• Надійність: пвх витримує навантаження в 100 кг.
• Цінове питання: безшовне полотно значно дешевше.
• Умови використання: пвх не рекомендують використовувати в неопалюваному приміщенні.

Крім видів виробництва, існує фактурне поділ:

• Матові – мають вигляд оштукатурених поверхонь, гідно підкреслять класичний стиль кімнати.

• Глянцеві – володіють блискучою поверхнею, добре відбиваючи світло. Через це властивості, використовуються в інтер’єрах сучасного стилю.
• напівглянсову – притаманний легкий блиск, при цьому відбиття світла відсутня. Найбільш часто даний матеріал використовують в хай-тек стилі.

Дуже важливим фактом при виборі натяжної стелі виступає розмір кімнати. Якщо одна зі сторін не більше 3 метрів, то сміливо можна вибирати полотно розміром 2,7 метра німецького виробництва. Таким чином, стеля буде мати європейську якість і на ньому не буде видно шви. Якщо розмір кімнати варіюється в межах 3 – 3,5 метра, в такому випадку «безшовні» стелі можна домогтися за допомогою плівки китайського виробництва, розмір якої становить 3,2 – 3,2 метра.

Слід враховувати, що ПВХ-плівки європейського виробництва не перевищують 2,7 м.

Пам’ятайте, при виборі стелі слід враховувати ваші побажання і описані вище критерії.