Натяжна стеля встановити на кухні

натяжной потолок на кухне Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

У кожному будинку, незалежно від його розмірів, кухня – це особливе місце. Тут не тільки готують їжу і миють посуд: саме на кухню ми часто “приносимо” всі свої емоції, переживання і сподівання, печалі і радості. Тому до кухонного інтер’єру завжди пред’являються найвищі вимоги в плані комфорту, затишку і, звичайно, практичності.

Стелі на кухні доводиться стикатися з особливими викликами атмосфери: мінлива вологість повітря, температурні коливання, неминучі навіть
при самій акуратною готуванні випаровування і запахи. Все це згубно для традиційних стельових матеріалів: зміни кольору і зовнішнього вигляду не змусять себе довго чекати після ремонту. Гармонійний дизайн, затишок і охайність кухні, які є обличчям будь-якої господині, неминуче постраждають.

Натяжні стелі з ПВХ плівки – абсолютно інша річ. Для кухні неможливо придумати більш підходящого стельового матеріалу, ніж стеля з ПВХ плівки, адже він відповідає всім існуючим у прискіпливих господинь вимогам:

– Гармонійний дизайн. За поверхнею натяжної стелі легко приховати вентиляційні та газові труби. Серед існуючих варіантів фактури, кольору, форм можна підібрати саме ті натяжні стелі ПВХ, які гармонійно впишуться в існуючий або запланований дизайн кухні. Класика жанру – матовий білий натяжна стеля, який органічно виглядає в будь-якому інтер’єрі і буде прихильно прийнятий всіма членами сім’ї.

– Довговічна практичність. З точки зору «зробив і забув» натяжні стелі – оптимальний вибір для кухні. Вони не змінюють кольору і форми з часом, прості в догляді, вологостійкі як знизу (конденсат), так і зверху (прорив труб у сусідів).

– Простота догляду. У кожній істинної жінці борються два почуття: прагнення зробити будинок найкрасивішим і затишним і небажання витрачати на прибирання багато часу і сил. А значить, натяжні стелі ПВХ для кухні – ідеальний вибір. За ними потрібен мінімальний догляд: відсутність статичної електрики на поверхні такого стелі не притягує зайвої бруду і пилу. Ті ж побічні продукти готування і прибирання, які неминуче осідають на його поверхні (бруд, пил, жир, кіптяву) безслідно стираються одним рухом руки.