Натяжна стеля. Яку фактуру вибрати?

натяженые потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжні стелі давно вже не є розкішшю для обраних. Доступність ПВХ-полотна виросла, і кожна людина може дозволити собі натягнути стелю в кімнаті. З іншого боку сьогодні є велика різноманітність у виборі плівки. У даній статті ми розглянемо фактуру натяжних стель і її характеристики.

Глянцевий фактура має дзеркальне відображення, при цьому ступінь віддзеркалювання можна вибирати. Дана поверхня корисна тим, що збільшує освітлення кімнати, а так само може візуально зробити розмір кімнати більше. Білий глянцевий натяжна стеля збільшить висоту стін і буде дуже добре виглядати в маленькому передпокої. Непогано буде виглядати багаторівнева стеля на кухні або у вітальні. Однак не рекомендуємо встановлювати таку фактуру в спальні або дитячої, так як «подвійне зображення» в кімнаті не сприяє розслабленню і відпочинку. Так само варто відзначити, що матеріал боїться низьких температур і за ним потрібно акуратний догляд.

Матова фактура – це універсальний варіант стелі, який допоможе створити комфорт і затишок в домі. Дана поверхня не має відблисків, що кидаються в очі. Це відмінний варіант для спальні або дитячої кімнати. На відміну від глянцю матова поверхня не створює прохолоду і офіціоз. Така плівка для стелі дешевше, за нею легко доглядати, її можна монтувати навіть при невеликих температурах.

Сатинова фактура завдяки своїм властивостям дозволяє створити найбільш сприятливе висвітлення для людського ока. Залежно від кута освітлення полотно стелі може змінювати відтінки. Тут немає глянцевого пафосу чи простоти матової фактури. Сатин виглядає витончено лаконічно і займе у вашому приміщенні гідне місце.