Натяжна стеля в басейн

выбор красивого потолка для бассейна Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Що потрібно знати при виборі красивого стелі для басейнів?

При проектуванні і будівництві басейну в закритому приміщенні особлива увага приділяється оформленню стель. Найбільш підходящим варіантом є натяжні стелі, установка яких вимагає спеціальних знань.

Для того щоб зробити в басейні дійсно красива стеля, рекомендується користуватися натяжними системами. Справа в тому, що вони дозволяють створювати ілюзію хмар, зоряного неба, простору або ж надавати стелі глянцевий вигляд. Ідеально до подібних конструкцій підійдуть різноманітні освітлювальні прилади, завдяки яким натяжні стелі будуть виглядати набагато яскравіше і ефектніше.

Головним достоїнством натяжних стельових покриттів вважаються їх функціональність і естетична привабливість, причому це стосується як тканинних полотен, так і з ПВХ. Грамотний монтаж натяжної стелі повинен включати всі етапи установки натяжної стелі, грамотно і своєчасно виконані. Тоді і результат буде чудовим. Красиво оформити приміщення дозволить світиться шнур led неон, захищений від вологи і не боїться перепадів температур.

Якщо розглянути функціональні переваги натяжних систем, то варто відзначити деякі моменти: швидка і безпроблемна установка; достатня міцність, тривалий термін служби; можливість маскувати і тим самим захищати проводки і інші системи; вологовідштовхувальні і антистатичні характеристики стельового полотна; присутність антибактеріального шару; не виникнення цвілі і грибка в результаті довгого контакту з водою; відсутність Обсипальність, що не можна сказати про звичайну штукатурці; екологічність матеріалів; наявність всіх сертифікатів якості; підходять для приміщень з великою квадратурою.

Завдяки структурі натяжних стель можна втілити в життя навіть найсміливіші і неординарні рішення щодо декору і дизайну. До того ж установка всіляких форм і рівнів не представляє особливої ​​складності.

При монтажі красивого стелі для басейну необхідно враховувати ряд вимог до натяжних систем. Більш того, під час вибору стельового покриття слід керуватися декількома простими правилами: чи не токсичність. Якісне полотно не має сильний специфічний запах і наліт; колір і малюнок повинні бути рівними, причому без обривів; вибране покриття повинно бути без розтяжок, проколів, деформацій і подряпин; організація, яка займається продажем натяжних стель як наша, без проблем на вашу вимогу покаже сертифікат якості і гарантію.

Слід знати, що ПВХ стелю здатний витримувати скупчення рідини (100 л на 1 кв. М) на протязі двох днів. За цей час не з’являються прориви, тобто матеріал не піддається небажаних змін, а ліквідацію наповненою води здійснює відповідний фахівець. На сьогодні існує кілька видів натяжних стель, серед яких варто виділити ПВХ-покриття. Даний матеріал не робить негативний вплив на здоров’я людини, особливо якщо він використаний при виготовленні красивого стелі для басейнів.

Головне, щоб натяжна стеля не піддався механічних пошкоджень, тобто не трапився поріз або прокол. А це при високих стелях басейнів виключається повністю. Також варто нагадати про інших плюсах плівкових стель. Наприклад, вони мають незначною вагою, демократичною вартістю і встановлюються легко і просто.