Натяжні конструкції як кращий спосіб обробки стельової поверхні

натяжной потолок в магазине Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжні стелі з появою на ринку зайняли перше місце серед інших, більш звичних, способів обробки стелі. Все це можна пояснити рядом причин, які можна розділити на два чинники: якість і естетика. Розглянемо обидва аспекти високу популярність натяжних конструкцій.

Якість натяжних полотен.

– Висока міцність і еластичність. Що стосується тканинних натяжних стель, слід зазначити їх високу щільність і міцність. Причиною цього є синтетичний матеріал, що входить в основу тканинних полотен, і просочення його поліуретановим складом. Що гойдається ПВХ плівки, її характеризує висока еластичність. При монтажі такого виробу використовується теплова гармата. Вона розігріває полотно, за рахунок чого воно розтягується і, остигаючи, набуває гладку й рівну форму. Досвідчені майстри серйозних компаній здатні розтягнути матеріал ПВХ до розміру 6 метрів в ширину, що виключить необхідність зварювати вироби між собою.

– Вологостійкість. Тканинні і плівкові полотна не псуються при підвищенні вологи в приміщенні.

– ПВХ вироби здатні витримувати на своїй поверхні воду, не дозволяючи їй проникнути в приміщення і завдати шкоди меблів і ремонту. Тканина не може довгий час тримати рідина, тому що має пористу поверхню.

– Тканинні вироби можна вибирати для облаштування неопалюваних будинків, тому що вони витримують зниження температури до – 20 градусів (акустичні) і – 40 – стандартні. ПВХ плівка в цьому випадку більш вибаглива – її не рекомендується встановлювати в кімнатах і будинках без опалення.

– Обидва види полотен довговічні. Вони при акуратному використанні можуть прослужити до 50 років. Обережно більше стосується ПВХ матеріалу – його легко порізати або проколоти, так що фахівці рекомендують бути обережними при роботі з гострими предметами поблизу він натяжна поверхні.

– Пожежна безпека. Тканина і ПВХ плівка не спалахують при дії вогню. Вони тліють, але не виділяють шкідливих речовин в повітря.

Тепер розглянемо естетичні сторони натяжних стель. По-перше, вони представлені в широкому асортименті. ПВХ плівка має ряд фактур: матова, сатинова, лакова, напівпрозора, металік, замшева, мереживна. В сумі вони представлені в 200 кольорах.

Тканинні вироби мають менш різноманітний асортимент забарвлень, але цей недолік можна не вважати такими в зв’язку з можливістю перефарбовувати полотна акриловими фарбами до 10 разів.

На тканинних і на ПВХ полотнах можна виконувати арт-друк. Це робиться шляхом нанесення на вироби малюнка будь-якої складності. Замовник сам вибирає зображення та його розташування і розмір.