Глянцеві натяжні стелі – який ефект!

натяжной потолок в квартире Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Зараз великою популярністю користуються натяжні стелі. І не дарма. Вони виглядають дуже вишукано і оригінально. А також легко монтуються і вимагають мінімальної підготовки. А який ефект!

Натяжні стелі мають безліч практичних переваг. По-перше, висока вологостійкість. Якщо сусіди зверху вас затопили – не турбуйтеся, ремонт не постраждає, і не доведеться міняти шпалери. До речі, 1 квадратний метр плівки може утримати 100 літрів води! Так що вони ще й зберігають добросусідські відносини.

Знову ж, цьому сприяє висока звукоізоляція. По-друге, легко і без особливих витрат проводиться демонтаж. Можна перенести в інше місце. А чистити натяжна стеля і того простіше – досить протерти вологою ганчіркою. Та й пил особливо не накопичується. По-третє, терміни експлуатації найбільші серед інших видів. Якщо навіть розвести багаття посеред кімнати, з ним нічого не трапиться. Люди, строго стежать за екологічністю матеріалів, теж з радістю виберуть натяжна стеля.

Зовнішній вигляд аж ніяк не поступається вищепереліченим властивостям. Глянцеві стелі приваблюють своїми дзеркальними здібностями. При бажанні можна добитися особливих ефектів або візерунків. Це ж і візуально збільшує простір. Здається, ніби стіни в два рази вище.

Великий асортимент забарвлень вражає уяву. Замовник може побажати абсолютно будь-який колір. Ефектно і презентабельно буде виглядати чорний стелю. Найчастіше його вибирають для офісів, конференц-залів і робочих кабінетів. Мрійники ж замовляють блакитний або блакитний відтінок. А якщо ще і зелений пухнастий килим купити …

Дизайнери рекомендують для великих кімнат багатоярусні стелі. За рахунок контрастів і вигинів можна домогтися певного ефекту. Звичайно, це має співвідноситися з інтер’єром. Але іноді на переходах між ярусами додаються маленькі лампочки. Виглядає, як інкрустація величезними діамантами. Такий багатий вид підійде будь-якому приміщенню.

Отже, натяжна глянцева стеля – це вигідна покупка. Допоможе зв’язати воєдино дизайн всієї квартири, легкий в експлуатації, приховує можливі недоліки. Виглядає елегантно і оригінально. Ціна відповідна. Але чого не зробиш заради власного щастя?