Натяжні стелі в квартиру

натяжные потолки от производителя Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Стеля – це поверхня, яка рідко використовується в якості декоративного елемента. Якщо ми хочемо змінити це, варто подумати про натяжній стелі в квартирі.

При оформленні спальні ми приділяємо велику увагу стінам. Ми вибираємо спосіб їх обробки (фарби, шпалери), годинами ми розмірковуємо про квіти і візерунках. Точно так же з підлогою, його зовнішній вигляд дуже важливий для нас. Тим часом, стеля – велика поверхня, яка не буде покрита меблями або килимом – тому він виглядає трохи похмурим. Ми фарбуємо його в основному в білий колір і в більшості випадків вішаємо декоративну лампу. Тому натяжна стеля може стати важливим елементом дизайну спальної кімнати, який додасть йому абсолютно новий характер і стиль.

Способи прикрасити стелю.

В якості прикраси стелі можна віднести виразний колір фарби або штукатурки. Для цього давайте, наприклад, відмовимося від стельових молдингов з пінополістиролу, які були дико модними близько десятка років тому. Тепер вони безумовно є застарілою формою прикраси. Цікавою ідеєю для творчого використання стелі в спальні є установка натяжної стелі. Завдяки цьому вид спальної кімнати може придбати абсолютно новий і оригінальний вигляд.

Що таке натяжні стелі.
Натяжні стелі виготовлені зі спеціально підготовленої плівки ПВХ і змонтовані вони на рамі. Плівка ПВХ легка, довговічна і в той же час стійка до вологи і знебарвлення. Крім того, натяжні стелі доступні в різних, кольорах і візерунках і їх поверхня може мати різну ступінь блиску.

Ця спеціальна плівка з ПВХ нарізається за формою і розміром приміщення, але вона також може бути виготовлена ​​з елементів іншої форми, наприклад, круглої. Фольга кріпиться до каркасу з планок і алюмінієвих профілів. Завдяки їм ви можете змінювати форму конструкції. Потім фольгу нагрівають до високої температури, що дозволяє її сильно і точно натягнути. Коли вона охолоне, вона буде мати властивості жорсткої мембрани.

Які можливості облаштування дають натяжна стеля в спальні.

Приймаючи рішення про натяжній стелі в спальні, ми можемо відразу уявити, як він буде виглядати. Починаючи з кольору, малюнок і до ступеня його глянцю. Варто знати, що якщо ви вибираєте стелю заданого кольору, він може бути додатково рівномірного або затемненого кольору. Також у вас з’являється величезний вибір дизайнів, тому що на плівці можна надрукувати фотографію або графіком. Крім того, стеля може бути глянцевим, матовим, сатиновим або з дзеркальним блиском, а також виконаний може бути виконаний з прозорої плівки.

Натяжна стеля також може бути виконаний у вигляді багаторівневої структури з використанням незвичайних форм (дуг, овалів та інших геометричних фігур), а також тривимірних форм.
Освітлення натяжної стелі в спальні

Ми придбаємо додаткові декоративні лампи, для освітлення стелі. Натяжна стеля для спальні може бути оснащений традиційними люстрами, галогенними світильниками, стельовими світильниками або світлодіодним освітленням. Але ви також можете отримати більш незвичайні ефекти. Монтаж так званого Starpins дозволить вам перетворити стелю в зоряне небо і якщо ви помістіть світлодіоди на напівпрозору фольгу, стеля буде сяяти по всій вашій поверхні.

Натягуємо стелю – кілька ідей аранжування.
Як бачите, натяжна стеля в спальні дає дуже великі і різноманітні можливості. Ось кілька ідей для спальні:

1. Яскравий червоний стелю – інтенсивний червоний колір стелі – ідея для сміливих. Проте, це, безсумнівно виглядає оригінально. Давайте просто запам’ятаємо, що якщо такий сильний колір буде на стелі, то стіни та обладнання повинні бути приглушеними, яскравими квітами – відтінками білого або сірого;

2. Чорний, круглий стеля – оригінальний дизайн інтер’єру, що вибирає круглу форму. Якщо він оброблений чорною дзеркальною фольгою, це змусить кімнату здаватися високою, незважаючи на темний колір. І все це тому, що світло і яскраві стіни відіб’ються в натяжній стелі.

3. Класичний білу стелю – натяжна стеля в спальні, звичайно, може бути класичного білого кольору. Однак в цьому випадку ми отримаємо ефективний глянець, який висвітлює інтер’єр. Така стеля добре впишеться в скандинавські інтер’єри, стіни оброблені цеглою і світла підлога.