Як здійснюється ремонт в офісі?

натяжной потолок в офис Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Ремонт в офісних приміщеннях виробляють професійні бригади будівельників. При цьому ціна і швидкість робіт залежать від того, старе це приміщення або офіс в новобудові. У старому приміщенні доведеться проводити демонтаж стін, підлог, перекриттів, в новому цих робіт не очікується, в результаті здешевлюється вартість ремонту. Перш за все, вам запропонують скласти проект приміщення, який буде використовуватися під офіс.

На цьому етапі продумуються всі елементи, плануються зони приміщення, схеми комунальних ліній, а також колірне рішення інтер’єру. Все це обов’язково фіксується в окремому документі, як алгоритм дій і результат, по досягненні якого буде прийматися робота. Після проведення демонтажних робіт починаються роботи по установці сантехнічного обладнання, розміщення розеток і проведення кабелів, установка підсвітки та основного освітлення. Якщо ви вирішили зняти офіс 20 кв м. Буде недостатньо для проведення таких масштабних дій. Та й нема чого робити суперремонт на такій невеликій площі, хоча над дизайн-проектом доведеться потрудитися.

Після проведення вищезгаданих робіт офіс готується під початок оздоблювальних робіт. Проводиться штукатурка стін, вирівнюється підлогу, фарбуються сантехнічні елементи. На останньому етапі створюється вже готовий макет запланованого проекту офісного приміщення. Встановлюються двері, покриваються оздоблювальним матеріалом стелю і стіни офісу. Найчастіше в якості покриття стелі використовують натяжна стеля, він простий у використанні і установці, безпечний, а також дуже функціональний, під ним зручно приховувати різні кабелі і шнури в будівлі. Далі покривається підлогу і проводиться установка меблів.