Натяжні стелі в сучасному інтер’єрі і їх переваги

натяжные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

За допомогою натяжних стель можна створити розкішний інтер’єр в будь-якому приміщенні. Такі конструкції встановлюються за все за 4-5 годин, так як для їх монтажу не потрібно використовувати штукатурні суміші, готувати поверхні. Багато власників квартир навіть залишають шпалери і фарбу на базовій стелі, так як демонтувати попередню обробку не має сенсу. Натяжна конструкція приховує старі оздоблювальні матеріали, маскує труби і кабелі. Поговоримо про головні плюси цієї технології обробки.

Широкий асортимент матеріалів.

Для створення натяжних стель існують найрізноманітніші види плівки і тканини. Матеріали мають відмінні декоративними і експлуатаційними показниками. Глянцеві, матові, дзеркальні, напівпрозорі плівки допоможуть створити неповторний інтер’єр у вашому будинку.

Екологічність, безпека для здоров’я.

На відміну від інших оздоблювальних матеріалів, полотна з тканини і плівки не містять летких компонентів, синтетичних смол, небезпечних барвників та інших добавок. Через високий ступінь екологічності такі стелі ідеально підходять для дитячих кімнат і спалень.

Плівка натяжної стелі витримує вплив води.

Плівкові натяжні стелі успішно застосовуються в ванних кімнатах, туалетах і на кухнях завдяки своїй вологостійкості. У випадку протікання ПВХ плівка не вбирає воду і надійно захищає майно господарів від затоплення.

Тканини можна застосовувати в неопалюваних приміщеннях.

На відміну від плівки, тканина не лопається при великій мінусовій температурі. Вона зберігає еластичність, не деформується при різкій зміні мікроклімату в будинку.

Зручність у догляді за натяжною стелею.

Плівки і тканини не притягують пил і шерсть тварин, не пошкоджуються грибком і цвіллю. Для догляду за цими матеріалами можна придбати спеціальні засоби. Брудовідштовхуюча поверхню плівкових стель дозволяє їм зберігати свій чудовий зовнішній вигляд протягом багатьох років. Їх не потрібно ретельно чистити, оскільки будь-які плями легко оттираются губкою і миючим засобом.

Натяжні стелі – це ідеальне рішення для сучасної квартири. Вони допомагають зонувати простір, нівелювати недоліки планування, візуально збільшити висоту приміщень. Конструкції є розбірними, тому при прокладанні нових комунікацій в кімнаті або при ремонті старих не виникає проблем.