Натяжні стелі – особливості системи!

натяжные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжна стеля являє собою систему, в яку входить профіль – по периметру охоплює кімнату, і тонка мембрана з полівінілхлориду, яка і утворює поверхню стелі. За таким же принципом можна створювати декоративні перегородки, змінювати розміри і форму приміщення, особливості матеріалу дозволяють досягти буквально будь-якої форми. Система натяжних стель підтримує світильники всіх видів, протидимного системи, вентиляційні решітки і т.д., за рахунок використання надійного каркаса.

Основний мембранний матеріал для натяжних стель являє собою досить товсте ПВХ-полотно, стрейчевий, і повністю утилізоване при необхідності. Воно виконується з особливого полівінілхлориду, який гарантовано є екологічно чистим, і не містить шкідливих речовин. Доступна величезна різноманітність кольорів та оздоблення, включаючи матовий, сатин, дзеркальний, металік, перфорований і прозорий, в якому можна вдало заховати світильники і підсвічування.

Можна друкувати будь-який малюнок, наносити розпис, створювати додаткові ефекти, матеріал повністю водонепроникний, що миється, а також непроникний для пари. Готовий стеля натяжна не вимагає додаткового догляду, гігієнічний, нетоксичний і має високий рівень вогнестійкості. Ширина полотна може бути довільною – безшовні стелі дозволяють домогтися бажаного ефекту одним шматком, але навіть якщо доводиться зшивати разом шматки полотна, не хвилюйтеся, ви не помітите швів.

Профіль.

Архітектори та дизайнери вважають за краще алюмінієвий профіль, його можна непомітно сховати за полотном, в той же час він відмінно гнеться. Багаторівневі стельові системи, арки, куполи і інші форми легко виконати саме з нього.

Унікальність.

Натяжні стелі – це унікальна система, яка дає споживачеві неймовірні шанси і свободу для можливості створити в дизайні додатковий вимір. Універсальна система профілів дозволяє встановлювати стелі в складних місцях, і використовувати їх для того, щоб приховати недосконалість наявного стелі.

Натяжні стелі є одним з перших ознак якості архітектури. Коли клієнт входить в ваш офіс і дивиться на ваші чудові – об’ємні і звичайні натяжні стелі, чисті і акуратні, він відразу зрозуміє, що у вас працюють висококласні співробітники, які вибирають якість і стиль!

Маючи майже необмежені комбінації, дизайн натяжних стель забезпечує широкий діапазон творчих можливостей.

Натяжні стелі зроблять ваш офіс динамічним і цікавим місцем для роботи. Ретельно продуманий зовнішній вигляд офісу може підвищити продуктивність персоналу, а довговічність стель роблять їх ідеальним вибором.