Натяжні стелі і ремонт в дитячій кімнаті!

натяжні стелі в дитячій

Безпечний ремонт в дитячій кімнаті: вибираємо будівельні матеріали!

Починаючи ремонт в дитячій кімнаті, потрібно обов’язково проконсультуватися з питання якості будівельних матеріалів. Фахівці будівельних магазинів цілком можуть допомогти в цьому. І все ж звертатися за консультацією краще, коли є хоча б мінімум знань по темі. Чим і як краще обробляти дитячу кімнату?

Стеля в дитячій.

Кращим варіантом обробки стелі в дитячій буде фарбування. Для цього найбільш підходить водоемульсійна фарба або акрилова. Цей вид фарби безпечний. Також нею можливо перефарбовувати стелю багато разів. Використовуючи пензлик і акрилову фарбу, можна втілити всі бажання і ідеї – у маленьких мешканців кімнати часом бувають самі фантазійні задумки в обробці. За допомогою акрилових фарб можна зобразити будь-який малюнок, він може бути в будь-який момент стертий або перефарбований.

Чи підходить для дитячої популярний сьогодні вид обробки – натяжні стелі? Такі стелі натяжні довговічні, естетичні, легко монтуються, за ними нескладно доглядати. Натяжною стелею тим більше можна оригінально оформити стелю дитячої зробивши на ньому фотодрук.

Стіни дитячої.

Для стін дитячої самий підходящий варіант – паперові шпалери. Міцні, екологічні, красиві, недорогі. Вінілові шпалери – при всій їх стійкості і можливості відмити від відбитків пальчиків – більш доречні на кухні або в передпокої. Іншим можливим способом обробки може бути фарбування стін. Для цього краще використовувати акрилову фарбу. Вона водостійка і не має запаху. Також покриту такою фарбою стіну можна мити багато разів. Найкраще, якщо кімната для дитини пофарбована в пастельні тони: з ними легко створюється комфортна і затишна обстановка. Крім того, такі відтінки легко комбінуються з текстилем або аксесуарами будь-яких забарвлень.

Підлога в дитячій.

Дерев’яна підлога в дитячій краще фарбувати або лакувати. Це найбезпечніший і екологічний вид обробки підлог. Прийнятний в дитячій і ламінат. Але він боїться вологи, а деякі його види не дуже стійкі до стирання. Якщо все ж вирішено використовувати ламінат, то необхідно звернути увагу на його коефіцієнт міцності, він повинен бути дорівнює 31. Кращим для дитячих кімнат вважається ламінат відомих німецьких виробників. Якщо в дитячій є зона спортивного куточка, то стане в нагоді гумова фарба, купити її варто як мінімум тому, що вона стійка до стирання, легко ремонтується, не має запаху.