Основні переваги натяжних стель

натяжной потолок купить Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Основні переваги натяжних стель в приміщенні:

1. Невисока ціна натяжних стель є головною перевагою перед іншими видами обробки стелі. Під час ремонту вашого житла, установка натяжних стель істотно заощадить бюджет і їх вигляд не буде гірше, ніж у будь-яких інших аналогічних варіантів, а в деяких моментах навіть краще.

2. Величезний вибір кольорів і відтінків які можна підібрати до будь-якого дизайну інтер’єру. На одному полотні можна використовувати кілька кольорів, розділяючи кольору криволінійними або прямими відрізками з’являється можливість зонувати вашу кімнату.

3. фактуру натяжних стель так само, як і квітів велика кількість, матові, глянцеві, сатинові і багато інших. Існують тиснення квіточок, пелюсток, зірочок та інших фігур, імітація декоративної штукатурки і інших всіляких видів обробки.

4. Швидкість і чистота монтажу одного об’єкта вражає своєю швидкістю, у досвідченої бригади на кімнату 12-14 квадратів піде близько трьох годин. Якщо профіль для натяжної стелі монтується в гіпсокартонні конструкції сміття від монтажу мінімальний, якщо ж в бетонні стіни бруду і пилу трохи більше, але її можна звести до мінімуму використовуючи промисловий пилосос.

5. Натяжні стелі не бояться води, так що якщо вас затоплять сусіди зверху, досить викликати бригаду, яка ліквідує воду за 30 хвилин і поверне колишній прекрасний вид. Стелі не бояться вогню і гострих предметів, на перший погляд можна подумати, що не складе труднощів підпалити або порізати стелю, але на практиці це зовсім не так, адже якісні полотна робляться з щільної плівки, яка не горить і дуже гідно переносить механічний вплив на неї .

6. На них не сідає пил, догляд за ними мінімальний і не вимагає спеціальної кваліфікації або засобів по догляду, досить змочити м’яку ганчірку водою і протерти полотно і «вуаля» воно як нове.

7. За полотном можна заховати всі комунікації, дроти і так далі, і при необхідності його можна демонтувати для проведення ревізії або ремонтних робіт.

8. І наостанок, полотно в будь-який момент можна поміняти, Вам набрид білий глянцевий? – Не проблема!!! Замовляєте нове полотно іншого кольору або фактури, і в лічені дні у вас зовсім інша стеля в приміщенні, залишається змінити шпалери або колір стін, і у вас нова кімната як після ремонту.