Сучасний інтер’єр і натяжна стеля.

натяжной потолок современный Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Сучасний інтер’єр приміщення не обходиться без такої значної частини, як стеля. І для досягнення різних інтер’єрних фантазій і для виконання дизайнерських хитрощів використовують натяжні стелі. Так для додання строгості інтер’єру в офісі або кабінеті начальника можна використовувати спеціальні натяжні полотна для стелі типу «металік». Також такий тип полотна можуть використовувати в дизайні свого інтер’єру любителі холодних тонів і чітких граней. Використання блискучих глянцевих полотен в дизайні приміщення додадуть йому більший обсяг візуально і дозволять приміщенню виглядати урочисто, такий тип стель підходить для віталень і залів. Так само існують і більш спокійні матові натяжні полотна, як з невеликим рельєфом, так і без. Такі полотна підходять в будь-яке приміщення і під будь-який інтер’єр.

Ремонт та оздоблення стелі за допомогою технології натяжної стелі дає масу можливостей для фантазії. Натяжні стелі можна виготовляти будь-якої конструкції і форми, надавати йому різні об’ємні форми, робити перепади поверхні, регулювати вид стелі за допомогою вбудованої підсвічування. Так само натяжні стелі можна виготовляти з ефектом зоряного неба, і за допомогою світла надавати стелі різний ефект, який іменується «живопис» за допомогою світла. Використання спеціального полотна в даній технології дозволяє наносити різні малюнки на стелю за допомогою фотодруку і створювати стелю різних кольорів. Великий вибір палітри фарб дозволять фантазувати і створювати вишукані та ексклюзивні інтер’єри.

Перевагою натяжних стель є приховування всіляких дефектів поверхні, а наявність повітряного прошарку збільшує теплоізоляційні і звукоізоляційні властивості. При цьому полотна для натяжних стель пропускають повітря, і ви можете бути впевнені, що у вас не з’явитися цвілеві грибки на стелі навіть в приміщення з підвищеною вологістю. Спеціальні полотна для натяжної стелі абсолютно пожежобезпечні, на них не накопичується пил, вони не пріють і розраховані на довгий термін служби. Полотна для натяжної стелі виготовляються з різною фактурою і можуть мати ефект мармуру, шкіри або металу. Випускаються все полотна з стандартними показниками, так товщини полотна не перевищує 17 мм. і має дуже малу вагу в розрахунку на квадратний метр. При цьому будь-який полотно відповідає сучасним стандартам якості, воно дуже міцне, пожежобезпечний і має додаткові ізоляційні характеристики.