Переваги та недоліки дзеркальної стелі

глянцевые зеркальные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Головною перевагою натяжної дзеркальної стелі є покращений дзеркальний ефект, який досягається в тому випадку, якщо використовувати темні відтінки стелі, а краще використовувати чорний натяжна стеля. Окрім головної фактури з глянцю є основна стельова дзеркальна фактура. Ця фактура, володіючи відбиває, більше схожа на дзеркальну, що нагадує лист нержавійки або фольгу. Дана фактура шириною 1,50 м, завдяки цьому її можна використовувати в будь-яких приміщеннях без розділової конструкції.
Але у неї є і недоліки, один з них – це те, що вона в експлуатації й жорстоке поводження є дуже примхливою. У порівнянні з глянцевим стелею або дзеркальною поверхнею навіть найслабше дотик до неї може залишити сліди, які, до слова сказати, дуже важко видалити. Вигин, який може отримати матеріал в процесі монтажу, може дуже негарно виглядати на стелі. Тому навіть найдосвідченіші монтажники натяжних стель намагаються не зв’язуватися з такого виду матеріалом, але монтажники компанії гоління можуть встановити натяжна стеля будь-якої складності. Такі властивості матеріалу негативно впливають на його використання як у дзеркальному стелі, відповідно, і попит на нього менше. У практиці мало, хто використовує саме цю фактуру, більшість вибирає оригінальні глянцеві дзеркальні стелі з різною колірною гамою.

Але якщо установку дзеркальної стелі виконували справжні майстри, то результат виглядає дуже ефектно. По-перше, відразу розширюється простір в кімнаті, приміщення набуває вишуканість, індивідуальний стиль, стає візуально більше. Дзеркальна стеля – це поки що нова тенденція, але вона починає впевненими кроками пробивати собі дорогу до українських ринків.

Багато дуже затишно почуваються, коли бачать себе на стелі, але про всі такого сказати не можна. Тому дзеркальна стеля або стелю з поверхнею, що відбиває – це послуга на любителя.