Планування інтер’єру спальні і стеля

натяжные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Одну третину всього свого часу людина проводить в спальні. Важлива частина життя – сон. Це дуже інтимний процес, який вимагає спокою, безтурботності і недоступності.

Раз в будинку вистачає місця для спальні, то є бажання надати їй затишок і привабливість, схилити до проведення відпочинку та умиротворення.

Планування кімнати виходить від її формату. Можливо, в кімнаті слід облаштувати єдино спальню, або об’єднати з нею кабінет для роботи або гардероб.

Якщо спальня займає роздільну кімнату, то їй підходять світлі і м’які відтінки кольорів. Як приклад, тонкі – блакитні, рожеві, яскраво-зелені, білі, білі відтінки.

Важливе значення на вибір колірного рішення має те, в якої спрямованості розташовуються вікна. При спрямованості вікон на південь сонце буде світити весь день, тоді слід вибрати прохолодні відтінки.

Якщо вікна спрямовані на північ, то потрібно вибрати теплі. Під час відпрацювання спальні слід надавати перевагу матеріали, які мають хороші показники якості і чистоти. Потрібно вибирати шпалери з велюру або з бавовнику – вони міцніші і прослужать довго. За допомогою їх буде створена комфортна атмосфера.

Краще віддати перевагу паркетній підлозі. Паркету не потрібен постійний догляд, як килимах, він більш безпечний і привабливий. Для м’якості можна покласти килим з вовни. Чудова деталь інтер’єру, яка надає стиль, – це килим.

При наявності достатньої висоти можна спорудити натяжні стелі. За їх допомогою будуть приховані негативні сторони, стелі буде надано будь-який вид.

У спальній зоні відмінним декором стане балдахін. Їм будуть надані чарівність, комфорт, піднесеність. Людина буде відчувати себе в недоторканності, це буде тільки сприяти мирному рівному сну.

Велике значення в плануванні спальні грає освітленість. Потрібно встановлювати додаткові світлові джерела, крім основних, таких як блискуча люстра або канделябр на стелі. Як приклад, вішаються бра по обидва боки ліжка, або встановлюються настільні торшери на тумби. Їх зручно використовувати, і вони створюють гармонію. Якщо Вами була передбачена система світильників, вбудованих в стелю, то можна не вішати велику люстру. В такому випадку можна самостійно регулювати рівень освітленості, в певному місці включати певну кількість світлових ламп.Все це дуже елегантно і блискуче.

Слід зупинити свій вибір на меблях, виготовленої з природних матеріалів – з дерева, коркового матеріалу, велюру. Як варіант, вибирається меблевий гарнітур. Він складений з предметів в одному стилі і поєднує в собі всі предмети, від ліжка до крісла. Якщо вам не потрібно подібне кількість меблів, то можна зробити вибір тільки самої потрібної. Керуйтеся своєю фантазією.

Запитайте, якому стилю віддати перевагу в своєму оточенні під час сну. Серед стилів можна згадати класику або мінімалізм, авангардизм або безтурботність. Зазвичай біля стіни, на підставі, в поглибленні, на особливих настилах встановлюється ліжко в якості найбільш важливого елементу спальні. Існує безліч дизайнерських рішень. Потрібно підійти кваліфіковано до вибору самого ліжка. Слід перевірити властивості матеріалу і упевнитися в тому, що збірка зроблена якісно, ​​а також перевірити наповнення матраца.

У спальні має значення платтяна шафа, призначений для зберігання одягу. Інші предмети меблювання залишаються на ваш розсуд. Основною вимогою залишається збереження загального напрямку стилю і гармонійне поєднання. Створення докладного плану з наповнення кімнати прикрашають елементами починається для того, щоб завершити планування спальні і додати інтер’єру унікальність і досконалість.

Серед прикрашають елементів можна перерахувати штори, постільні приналежності, м’які речі, картини, вази, судини. До їхнього вибору варто поставитися пунктуально, відштовхуючись від переваг, ставлення до життя і єдиного інтер’єру спальні. Всі вони повинні поєднуватися воєдино в гармонії і не впливати на безпосередні процеси в спальні.