Пошкодження натяжної стелі, основні небезпеки

натяжные потолки в доме Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Стаття носить інформаційний характер. Розповідь йде про те як усуваються деякі пошкодження натяжних стель.

Пошкодження натяжної стелі, основні небезпеки.

Подряпини і порізи на натяжній стелі.

Такі пошкодження можуть виникнути тільки з вини самої людини, інакше ніяк. Усунути цю проблему можуть тільки досвідчені фахівці. Фірма, яка робила монтаж стелі майже завжди дає гарантію на свою роботу, тому в першу чергу слід звернутися саме туди.

Досвідчені працівники закриють будь-який поріз, усунуть всі пошкодження, при цьому вони можуть застосовувати різну методику такого ремонту. Розрізи на тканинних виробах усуваються за допомогою капронової нитки, а місце порізу просто зафарбовується. Якщо діра в матеріалі занадто велика і так закрити поріз неможливо, то нашивається латка, а місце ушкодження також закрашивается. Так, пошкодження практично не буде видно.

Якщо рветься плівка ПВХ, то її слід повністю замінити. Але якщо масштаб порізу невеликий (до 15 см), то можна поверху натягнути з такого ж матеріалу полотно за допомогою теплової гармати. Ще таке пошкодження можна закрити, установивши замість порізу світильник. У будь-якому випадку потрібно звертатися до фахівців, тому що самим можна ще більше зашкодити полотно, а гарантійне обслуговування в такому випадку анулюється.

Пошкодження полотна в результаті впливу температури.

Якщо на натяжні стелі довго будуть впливати низькі або високі температури, то вони можуть просісти або взагалі впасти на підлогу. Тому натяжні стелі не монтуються в саунах і лазнях, неопалюваних приміщеннях. Подібні пошкодження більше проявляються на плівці ПВХ, а тканинні матеріали стійкіші, тому вони можуть встановлюватися і в таких приміщеннях, де немає постійної температури. Все ж слід обережно ставитися до таких стелях, т. К. Їх ремонт вийде не дешево. Всього лише слід акуратно ставитися до такого матеріалу, проявляти належний догляд, і натяжні стелі прослужать досить тривалий час.