Ремонт своїми руками. Підбір матеріалів.

сделать натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Звичайно, в ремонті не останню роль відіграють матеріали. Детально розглянемо, що робити потрібно, а що завадить вашому житті, в оновленій квартирі.

1. Матеріали в спальнях потрібно підбирати обережно. Уподобання потрібно віддавати тільки екологічних матеріалів. Меблі в спальню краще вибирати дерев’яну або металеву. Перед тим, як купити меблі, потрібно обов’язково запитати у продавця сертифікат. У спальні краще віддавати перевагу постільною тонам і тільки кольору, які ви самі любите. Кольори, які будуть радувати вас щоранку. Шпалери для спальні краще вибирати паперові, текстильні, з натуральних матеріалів, склошпалери.

Матеріалом для підлоги може стати ламінат, ковролін і паркет. На стелю краще нанести глянець.

2. Для вітальні підійде більшу різноманітність. У виборі колірної гами для вітальні, взагалі немає, не яких обмежень. Ваша фантазія може грати на повну котушку. З меблями теж особливих проблем не виникне. Головне правильно розділити зони для меблів, а в іншому ваша фантазія може розгортатися усіма різними способами. Але потрібно приділити окрему увагу аксесуарам. Їх повинно бути не багато, але в той же час не мало. Підбирайте і експериментуйте з розумом. І звичайно килим у вітальні додасть їй більше затишку.

3. У передпокої краще вибирати меблі з МДФ або ДСП. Пластик не дуже практичний і часто не естетичний. А дерево занадто дорого. Колірна гамма повинна бути постільних, світлих тонів. Найкраще для прихожих підходять шпалери з вінілу, флизелина, склошпалери, кварцові, рідкі, з натуральних матеріалів, Але якщо є домашні тварини, то вінілові шпалери краще виключити. Для покриття підлоги підійдуть: плитка, лінолеум, натуральний паркет, ламінат. Також для меншого зносу можна постелити килимову доріжку. Дуже зручно.

4. У туалеті колірну гамму можна вибрати будь-яку, головне не перестаратися. Підлогове покриття найкраще підійде наливне, або плитка. Шпалери найкраще підійдуть миються. З поліестеру, або пропілену, найкраще звичайно тканинні шпалери. Стелю краще пофарбувати, або зробити натяжні стелі. Всі матеріали повинні бути обов’язково міцні та довговічні. В ідеалі ще звичайно сусіди, у яких не чого не протікає. Але іноді це тільки фантастика.

Будь-який ремонт під силу кожному зробити своїми руками. Головне бажання і правильно структурований план. Головне знати, як правильно це робити. Всього чотири ради, які матеріали підібрати для ремонту кімнат і вже ставати простіше. Бажаю удачі в ремонті своїми руками.