Установка натяжних стель будь-якої складності в Україні

натяжной потолок в прихожей и коридоре

Установка натяжних стель будь-якої складності.

Завдяки своїм унікальним характеристикам, натяжні стелі дають можливість на кілька десятиліть забути про зміну стельової поверхні, адже вони можуть послужити при правильній експлуатації більше 50 років. Монтаж даної конструкції починається з кріплення профілів під чорновий стелю, потім на них натягується спеціальне полотно з ПВХ-тканини, яка може бути різної за фактурою, забарвлення і іншими своїми властивостями.

Вирішивши зробити в своїх оселях натяжні стелі, найкраще задіяти професіоналів Брітон Хмельницький. По-перше, для монтування такого стелі необхідне спеціальне обладнання і інструменти. По-друге, тільки фахівцям під силу точно заміряти розміри кімнати так, щоб було якомога менше зварних швів, які фахівці можуть зробити менш помітними. По-третє, вони виконують свою роботу якісно і надають гарантію, в разі ж невдачі вони будуть зобов’язані виправити дефекти за свій рахунок. А при самостійній установці натяжної стелі зіпсований матеріал доведеться купувати і міняти самим, а це не так дешево.

Види конструкцій.

Монтаж натяжних стель може проводитися в основному двома способами. Вони називаються «гарпун» і «клин». Кожен з них має свої переваги та особливості, а також різну технологію установки.

При використанні першого методу фахівцем проводитися спеціальна попередня підготовка. На весь стельовий периметр приварюється окантовка з поліуретану, тобто спеціальна надбудова. Її поперечний переріз за формою чимось нагадує гак, звідси і назва цього способу. Натяжний полотно закріплюється на прикріплений до стелі профіль в першу чергу тільки уздовж однієї стіни. Потім за допомогою спеціального обладнання повітря в приміщенні нагрівається до потрібної температури, і полотно натягується на інші три сторони. Далі, кімнату поступово остуджують, і стеля натягується і набуває потрібну конфігурацію.

Метод монтажу «клином» набагато складніше, ніж перший. Суть його полягає в натягуванні полотна за принципом п’яльці. Гарпун окантовка в цьому випадку не кріпиться, а натяжна стеля після прогрівання кімнати вставляється безпосередньо в каркас. При цьому необхідно пам’ятати, що перед нагріванням приміщення слід винести всі речі, які можуть пошкодитися від високої температури, інакше вони можуть виявитися безповоротно зіпсованими.