Якісні натяжні стелі

Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Якісні натяжні стелі від виробника

Для ремонту стельових плит, що відрізняються кривизною або тріщинами, краще використовувати перевірені натяжні стелі, які можуть сильно відрізнятися собою як естетично, так і технологічно.

Стелі натяжної типу являють собою гнучку плівку, яка підвішується по всьому периметру стелі за допомогою різних кріпильних пристроїв – клинів, багетів або штапиков. Далі матеріал у вигляді полівінілхлориду (ПВХ) піддається розм’якшення за допомогою газової теплової гармати і залишається повільно остигати. В кінцевому підсумку гарантується гранично гладка і красива поверхню, здатна не тільки закрити будь-які шорсткості, але також гарантувати кращу теплоізоляцію внутрішнього приміщення.

Розтяжка і прогрів ПВХ плівки не завжди може виявитися безпечною. Деякі майстри, які мають низьку кваліфікацію в монтажі даної технології, можуть допустити витік газу або перегрів плівки. Часом краще не ризикувати і замовити натяжна стеля, цілком і повністю виконаний у перевірених майстрів від виробника.

В останньому випадку використовується поліестер, який просочується поліуретановим складом. На виході виходить гнучка плівка, яка з легкістю інсталюється на стелі за допомогою багетів і лазерного рівня. В плюс потрібно віднести відсутність будь-яких швів, оскільки рулони поліуретанового полотна навмисно випускаються широкими: в межах 2-5 м.

Підвісні стелі мають зовсім іншу конструкцію. Вони здатні суттєво зменшувати висоту стелі, що дозволяє економити в зимовий час на опаленні. А будь-який підвісну стелю виготовляється з окремих модулів, які можуть бути абсолютно різними – пластиковими, сталевими, гіпсу або базальтового мінералу. Одні з модулів чудово утримують тепло (гіпс), тоді як інші (сталь) відмінно витримують температурний і водяне вплив.

Єдине, що їх об’єднує – всі модулі можна зняти в будь-який момент, відмити або пропилососити і заново встановити на місце, крім гіпсокартону. І підвісна система буде виглядати як новенькій!