Натяжні стелі: розкіш чи вигода?

Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Коли в Україні на будівельних ринках вперше були представлені натяжні стелі, то придбати їх за прийнятними цінами було практично неможливо. Багатьом споживачам така обробка стель здавалася чи не мрією, так як замовляти ці полотна доводилося зі Швейцарії та Франції.

При цьому замовнику потрібно набратися терпіння, щоб дочекатися доставки товару, що проходить через митний огляд декількох держав, часом займає досить довгий проміжок часу, цілим і не ушкодженим під час вивантаження – навантаження.

На сьогоднішній день ситуація в цьому питанні виглядає абсолютно по-іншому – ринок будівельних матеріалів вражає різноманітністю і якістю натяжних стель не тільки зарубіжного, а й вітчизняного виробництва, що реалізуються за доступними цінами.

І все-таки для тих, хто стоїть перед вибором: чи буде економічніше купити натяжні стелі або ж зробити ремонт звичними способами, хочеться відзначити, що, затіваючи звичайний ремонт, потрібно мати на увазі наступне:

– потрібно придбання недешевих оздоблювальних матеріалів;

– стелі в більшості випадків мають нерівності і тріщини, а отже, для їх усунення потрібні штукатурно-малярні роботи, які, на жаль, коштують дорого;

– існує ризик бути затопленими сусідами зверху, так як в подальшому будуть потрібні повторні витрати на ремонт;

– фарбування і побілку стелі слід проводити кожні 2-3 роки, тому що якщо не робити цього регулярно, кімната буде виглядати неохайною.

Сьогодні цілком реально купити натяжні стелі відносно недорого і без особливих зусиль, що дозволяє уникнути вищеописаних проблем, що виникають при обробці стельової поверхні традиційними методами.

Потрібно взяти до уваги також і те, що монтаж натяжних стель простий і швидкий, є тривала гарантія на експлуатаційний термін, величезна колірна розмаїтість, що дозволяє підібрати натяжна стеля, враховуючи стиль інтер’єру і особисті переваги. До того ж після підрахунку витрат на монтаж і вартість стель стає зрозуміло, що здійснення мрії про ідеально рівних і гладких натяжні стелі сьогодні доступно кожному.

Натяжні стелі на даний момент поєднують в собі дуже високу якість матеріалу і прекрасні експлуатаційні характеристики, легкість монтажу, привабливість цінової політики, незвичайність фактур полотна і різноманіття колірних поєднань. Все це дозволяє повсюдно використовувати їх в сучасному дизайні. Бажаючим внести оригінальність і ексклюзив в дизайн свого інтер’єру, з появою натяжних стель відкриваються нові можливості.

Сьогоднішній ринок будівельних та ремонтно-оздоблювальних робіт взаємодіє з багатьма компаніями, які надають свої повністю готові ідеї. Однак якщо ці рішення не підходять замовнику, то можливе оформлення індивідуального дизайнерського проекту, що дозволяє задовольнити запити навіть самих виборчих клієнтів.

Не варто витрачати час на самостійне вираховування найкращого варіанту. З цим вам допоможуть досвідчені консультанти компаній, що займаються продажем пластикових вікон. На підставі ваших побажань вони порекомендують оптимальний варіант обробки, а також розрахують вартість стелі, що підходить саме вам.