Як вибрати натяжну стелю в квартиру?

натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Як правильно вибрати натяжна стеля?

Якщо вам потрібно оновити натяжні стелі, то ця невелика стаття допоможе вам розібратися у виборі технологій поліпшення вашого стелі. Найголовніше, що потрібно знати, це те, що натяжна стеля в душовій повинен бути з плівки ПВХ, оскільки вона успішно протистоїть вологості. Більш того, вона утримує на собі великий обсяг води.

Вінілові полотна не конденсують, що не відволожуються і не пліснявіють. Натяжна стеля в ванну можна замовити будь-фактури, але найчастіше вибирають глянець. Лакова плівка блищить в унісон з кахельною покриттям стін і підлоги і відображає блискучу чистотою сантехніку і хромовані труби.

Натяжна стеля на кухню по аналогічним критеріям практичніше вибирати плівковий. Текстильне полотно складніше відмити від тонкого жирового нальоту і кіптяви, а вініл легко відмивається мильною губкою.

Лакова фактура і тут краще. Кращі натяжні стелі з французького глянцю, їх майже дзеркальна светоотражающая здатність збільшує візуально невеликі кухні, наповнюючи їх світлом і простором.

У спальнях практичніше матові натяжні стелі, особливо, якщо це спальня дитини. Якщо використовувати лак, блиск і відображення нічних ліхтарів, гра півтіней на стелі може пошкодити тендітної психіці дитини, та й дорослому завадить спати.

Натяжні стелі з фотодруком – це прекрасний вибір для віталень. Залежно від стилю кімнати можна підібрати зображення старовинної картини, рослинні візерунки, заспокійливий пейзаж, мінімалістичні ієрогліфи або сучасну абстракцію.

У прихожих і коридорах царюють глянцеві натяжні стелі, адже вони трохи розширюють простір цих вузьких кімнат, а завдяки підсвічуванню або точковим світильників коридори здаються ще вище і ширше.

Натяжні стелі з ПВХ плівки бувають також сатиновою, замшевого, напівпрозорої і металевої фактури. Куди ж підходять ці полотна? Замша вимоглива фактура, його найчастіше використовують для створення системи «зоряне небо» або розкішних покоїв в східному стилі.

Сатин досить універсальний. Він є золотою серединою між матом і глянцем і застосовується в аналогічних випадках. Його головна фішка – сліпуче білий колір, тому гурмани білосніжних покриттів воліють сатинова полотно.

Напівпрозора плівка використовується тільки в комплексі зі складною електросистемою для освітлення дуже високих і темних приміщень. Металік специфічне полотно, в житлових приміщеннях вкрай рідко монтується, частіше його можна побачити в банках, барах або клубах.