Які натяжні стелі краще?

стоимость натяжного потолка Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Які натяжні стелі краще, матові або глянцеві?

Як правило, покупцеві натяжних стель найскладніше зробити вибір між матовим і глянсовим варіантом. Але тут необхідно розуміти, що і глянсовий, і матовий натяжна стеля здатний легко вписатися в будь-який стиль інтер’єру, а поверхня виходить ідеально гладкою. Такі стелі досить міцні і довговічні. Який же варіант натяжної стелі вибрати? Все залежить тільки від ваших уподобань або дизайнерського проекту.

Багатий вибір кольорової палітри і фактур у Брітон є ще однією незаперечною перевагою натяжних стель. Величезною популярністю у дизайнерів користуються кольорові глянцеві моделі, що дозволяють втілити в життя найскладніші ідеї. До речі, саме різноманіття колірних рішень часто грає ключову роль при виборі. Купуючи натяжні стелі в Брітон Хмельницький, ви зможете вибрати найбільш підходящий варіант, який відповідає всім вашим бажанням.

Менш популярні сьогодні багаторівневі натяжні стелі. Вони хоч і застосовуються рідше, але вважаються одними з найдорожчих і незвичайних варіантів. Виходячи з вищесказаного, виникає справедливе запитання, який же вид натяжної стелі вибрати? Якщо ви бажаєте, щоб ваша стеля виглядав дорого і нарядно, то краще рішення – глянцеві моделі. У разі, коли ви не хочете акцентувати увагу на стелі, краще купувати натяжна стеля з матовою поверхнею. Бажано, щоб він був виконаний в спокійних, м’яких тонах.

Варто враховувати і те, що найбільший ефект від натяжних стель ви отримаєте в просторих приміщеннях з висотою стелі більше 2,5 м. І, звичайно, найважливіший критерії вибору – вартість натяжної стелі, яка дуже сильно впливає на популярність тієї чи іншої моделі. До речі, вітчизняні споживачі останнім часом віддають перевагу безшовним моделям матових натяжних стель.