Як підготувати приміщення до установки натяжних стель?

натяжной потолок в доме Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Як підготувати приміщення до установки натяжних стель?

Натяжні стелі дуже популярні на сьогоднішній день. Вони не вимагають тривалої трудомісткою підготовки перед установкою, досить покрити старий стелю ґрунтовкою і дочекатися коли вона висохне.

Як правило, монтаж натяжних стель і підвісних стель проводять після закінчення всіх ремонтних робіт наявних приміщень. Коли житлове приміщення буде готове – прибраний будівельне сміття, обклеєні шпалери і підлога застелена спеціальним захисним покриттям (паркет, ламінат, лінолеум), варто викликати майстрів для роботи над вашим
стелею. Першим пунктом в процесі установки такої стелі буде знайти дистриб’ютора, з яким буде приємно і продуктивно працювати. Коли всі організаційні питання будуть улагоджені, а виріб замовлено, варто підготувати приміщення – застелити ваше нове покриття для підлоги захисною плівкою. Є ймовірність того, що спеціальне обладнання або сходи можуть подряпати ваш новенький підлогу. Якщо кімната обставлена ​​меблями, то краще за все і про неї подбати, так як майстра будуть використовувати промисловий перфоратор для установки каркаса вашого майбутнього стелі, через цих робіт можливо буде багато пилу. Природно, якщо обрані вами шпалери будуть дуже світлі, то обклеювання краще відкласти до закінчення установки натяжної стелі, але будьте гранично уважні, адже основне полотно стелі, можна ненароком пошкодити.

З приміщення найкраще винести всі речі, так як майстра користуються спеціальної розігрівається гарматою, гаряче повітря якої може пошкодити ваші улюблені речі.

Після закінчення робіт, не відкладайте прибирання надовго, так як будівельний пил легко осідає в ваших легенів. Проведіть вологе прибирання не тільки в приміщенні де проводилися роботи, але і у всій квартирі.