Натяжні стелі – огляд переважних особливостей покриття

натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжні стелі: огляд переважних особливостей покриття.

Принцип натяжних стель полягає в натягуванні на спеціальний каркас тканини або тонкої плівки. Каркас, який ще називають багетом, можна кріпити як на стіни, так і на стельову поверхню. Отримане в результаті покриття, виглядає як звичайний твердий стеля.

Натяжні стелі затребувані у всіх видах приміщень. Використовувані технології дозволяють робити їх багаторівневими, а використання різних відтінків і фактур надає можливість створити незвичайний і оригінальний стеля, який довгий час буде радувати своїх господарів.

Ідеї ​​конструкції вже більше п’ятдесяти років. За час свого існування натяжні стелі заробили велику популярність за певні плюси покриття.

Позитивні якості натяжних стель.

Одним з головних достоїнств натяжних стель вважають великий асортимент можливих колірних, а також фактурних рішень. У зв’язку з цим, стеля в будь-якій кімнаті може бути неповторним. Що стосується фактур, їх теж багато. У комплексі, це робить цей варіант покриття ще більш привабливим.

Наступним плюсом є довгий період експлуатації – більше двадцяти років. Протягом всього часу первісний вигляд покриття не втрачається.

Тривалий термін експлуатації забезпечується стійкістю до дії багатьох зовнішніх чинників. Натяжні стелі не вигоряють, і не притягують до себе пил. Крім цього, не варто боятися, що в разі затоплення сусідами зверху, стеля зіпсується.

Значущим позитивним фактором вважається можливість швидкої установки конструкції, при якій не утворюється будівельний пил і бруд. Процес монтажу натяжної стелі займає всього кілька годин. Процес не вимагає спеціальної підготовки кімнати, виносу меблів з неї.

Ще однією перевагою є простота догляду за покриттям. Якщо говорити конкретніше, то натяжні стелі взагалі не потребують будь-яких догляді. У плані прибирання досить час від часу протерти їх вологою ганчіркою. Якщо ж якимось чином на покритті з’явиться пляма, воно швидко виводиться за допомогою звичайного миючого засобу.

Матеріал, який використовується для виробництва натяжних стель, не виділяє шкідливих випарів і є безпечним з точки зору вогнестійкості. З екологічної точки зору, покриття безпечно для дітей. Практично у кожного виробника, продукція має відповідні сертифікати якості.

Використання натяжних стель – це можливість зробити будь-яку кімнату більш просторим, затишним приміщенням, відповідним сучасним трендам дизайну.