Ідеальне рішення для інтер’єру – натяжна стеля

натяжные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Будівництво. Види натяжних стель.

У наш час ідеальним рішенням для різного інтер’єру є стельове полотно в сучасному стилі. Мова йде про натяжній стелі, який здатний перетворити різні приміщення, наповнивши їх неповторністю і красою.

Однак для початку, потрібно знати різні деталі приміщення і заздалегідь визначитися, яку форму матиме полотно.

Не варто турбуватися про різноманітність натяжних стель, в даний час їх досить багато. Крім цього, якщо вас хвилює вартість натяжної стелі зателефонуйте в нашу компанію і наш менеджер прорахує вартість і проконсультує вас по будь-якого питання. Компанія BRITON займається виробництвом натяжних стель вже не один рік і з цього може запропонувати якісне і недороге рішення кожного замовника.

Види натяжних стель:

– Класичний. Полотно, яке має один рівень, що має горизонтальну або похилу форму. Такий вид стель не займе багато часу, та й сума на нього буде невелика.
– Багатоярусний. Вид стелі, що відрізняється найбільшою ціною. Виглядає набагато цікавіше і привабливіше. Даний варіант буде ідеальний для розділення приміщення на візуальні зони. Потрібно відзначити, що такий вид стель надає візуально найбільшу висоту. Зі скількох ярусів, і який забарвлення буде стеля – вирішувати тільки вам.
– Арка. Такий варіант стелі підійде бажаючим змінити геометрію простору. При монтажі подібного виду стелі, по всьому приміщенню утворюється форма у вигляді купола. На відміну від інших естетичних форм, цей вид має шанс врятувати вас від затоплення сусідами зверху.
– Дюна. Досить цікавий варіант, що відрізняється своєю незвичайністю, який дає можливість не тільки внести цікаву забарвлення, а й урізноманітнити світлом оформлення. При використанні подібного виду стелі з маленькими світильниками, ефект може стати приголомшливим.
– Зоряне небо. Даний варіант ви можете назвати найдорожчим з усіх видів натяжних стель. Такий вигляд має дуже велику трудомісткість і є дуже довгим процесом. Суть такого стелі полягає в тому, що під полотном встановлюється безліч дрібних світильників, з можливістю регулювання яскравості.

Не бійтеся і не соромтеся звернутися за допомогою до фахівців і досвідченим дизайнерам в цій справі. Вони вам з радістю допоможуть у виборі натяжної стелі і дадуть необхідні поради.