Дизайн інтер’єру в хрущовці.

натяжной потолок в хрущевке Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Як зробити унікальний дизайн інтер’єру в хрущовці?

Складним питанням залишається дизайн інтер’єру в хрущовці. Переїхати в іншу квартиру часто немає можливості. І хочеться зробити симпатично, затишно і комфортно для всіх членів сім’ї в наявній хрущовці.
При ремонті малогабаритної квартири (а хрущовки такими зазвичай і є, одна-дві кімнати, крихітна кухня і суміщений санвузол таких же розмірів) можна використовувати різні будівельно-ремонтні матеріали і різні сучасні технології в ремонті, наприклад, такі як натяжні стелі.

Додавши трохи творчості і фантазії, або взявши за основу готові ідеї дизайну інтер’єру в хрущовці, можна зробити красивою і функціональною і таку квартиру.
При можливості можна збільшити площу за рахунок бічної або верхньої / нижньої квартири.

Іншим способом змінити дизайн інтер’єру і функціональність в квартирі-хрущовці є перепланування. Існують такі варіанти перепланування, як об’єднання кімнати з кухнею або збільшення маленької кімнати за рахунок великої кімнати. Також можна заощадити деякий місце, прибравши товсту стіну і поставивши на її місце тонку перегородку.

Можна просто звернути увагу не на розміри житла, а на розміри того, що наповнює житло. Йдеться про меблів, побутової та іншої техніки, сантехніки та ін. Варто визначитися, що дійсно необхідно, а які елементи обстановки лише про людське око і просто захаращують простір.

Деякі елементи варто замінити більш компактними – велику ванну на компактну душову кабінку, комод і шифоньєр з речами – модним і функціональним шафою-купе, 2 дитячі ліжечка – двох’ярусної ліжком. Потрібно тільки ознайомитися з асортиментом пропонованих меблів в меблевому магазині або на сайті.

Ще варіант – обладнати в лоджії робочий кабінет, тим самим заощадивши квадратні метри в самій квартирі. В цьому випадку доведеться подумати про утеплення лоджії, але результат того вартий. У робочому кабінеті буде більш ніж доречна обробка стін пластиковими панелями. Теплий і затишний кабінет далеко від шуму квартири, прихований від сторонніх, мало кого залишить байдужим.

Не варто боятися експериментів з різними колірними гамами. Деякі кольори (світлі тони) візуально розширюють простір, інші додають тепла. Також варто пам’ятати про психологічний вплив кольорів на людину.

Крім запропонованого, можна придумати свої ідеї або видозмінити ці, додавши або модифікувавши деякі деталі. Все не так складно, як може здатися на перший погляд. Досить тільки продумати все і почати втілювати свої ідеї.