Ідеальне рішення – Натяжна безшовна стеля

натяжные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжна безшовний стелю – це ідеально гладке і міцне полотнище, яке прикріплюється до металевого або пластикового профілю, або до багета. Ви можете провести монтаж такої конструкції на будь-якій стадії ремонту.

Ви можете замовити унікальні безшовні натяжні стелі від виробника Брітон. Ці конструкції не вимагають проведення підготовчих робіт перед монтажем. Найпопулярніші стелі на основі плівки ПВХ, їх є найбільший асортимент.

Як проходить установка натяжної стелі?

Процедура установки сучасних безшовних стельових конструкцій складається з декількох простих кроків:
– Проведення вимірів приміщення, визначення необхідних матеріалів. Роботи виконує фахівець компанії.
– Установка багета за допомогою саморізів і дюбелів. Безшовні натяжні системи майже не зменшують висоту приміщення, так як багет прикріплюється на близькій відстані від стелі відстані.
– Підготовка тканинного матеріалу, виготовленого з обробленої плівки ПВХ. Фахівці закріплять полотно по кутах приміщення, а потім нагріють його спеціальної теплової гарматою до надвисоких температур. Після цього тканину стає дуже еластичною, гладкою.
– Далі йде найвідповідальніший крок – розтяжка і закріплення полотна в установленому профілі. Після того, як приміщення охолоне, матеріал буде акуратно натягнутим і міцно закріпленим по всій стельової поверхні.

Варіації з декором натяжної стелі.

Існує чимало можливостей для красивого оформлення безшовних стель. Дане питання ви повинні обговорити з фахівцями заздалегідь, так як кожен конкретний варіант декору передбачає свої тонкощі монтажу. Наприклад, переходи між оригінальними прикрасами і стінами необхідно буде замаскувати за допомогою декоративних плінтусів. Окремої розмови заслуговують і багаторівневі стелі.
Також заздалегідь вирішите для себе, яку систему освітлення на стелі ви хочете встановити в кімнаті – це цілком можуть бути і точкові світильники, і традиційна люстра? Даний момент також необхідно брати до уваги при монтажі безшовного стелі.