Безшовні натяжні стелі в Хмельницькому Україна

натяжные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Безшовні натяжні стелі від виробника.

Коли потрібно швидко і якісно виконати ремонт стелі в закритих приміщеннях, краще використовувати натяжні стелі. Найбільш популярні аналоги з ПВХ плівки відрізняються гарним зовнішнім виглядом, полегшеною установкою і зниженою ціною, але мають і свої недоліки – відмінні малої шириною (менше 2 м), що змушує майстрів зварювати їх між собою за допомогою термальної зварювання для отримання потрібного розміру. І вони досить погано витримують негативні температури. В даному випадку має сенс вибирати аналоги у вигляді безшовних версій, які поступово стають все більш популярними у вітчизняних реаліях.

Безшовні натяжні стелі котируються тим, що мають дві очевидні переваги – солідну ширину рулонів (до 5 м) і вони традиційним чином виготовляються з особливо міцної полімерної основи – поліуретанового матеріалу. Поліуретанові версії стель цінні тим, що їх не потрібно інсталювати за допомогою термальної гармати, як це прийнято проводити по відношенню до полотен з ПВХ. Якщо використовувати якісне поліуретанове полотно, то його можна буде розтягувати до потрібних розмірів за допомогою спеціальних пристроїв – багетів, які і надійно закріплюються на несучих стінах приміщення.

Як вже було зазначено вище, не потрібно втручання теплової гармати, за допомогою якої ретельно розгладжується ПВХ полотно.

На практиці даний факт буде означати наступне – натяжна стеля з поліуретанового матеріалу можна закріплювати не тільки в спеціальних утеплених кімнатах, але і поза житловими приміщеннями, так як безшовні версії полотен здатні з легкістю витримувати і морозні температури. І, допустимо, якщо встановити такий вид стелі на веранді будинку або літній альтанці, то він впевнено зможе без особливих наслідків переносити будь-які зимові умови. Тут важливо одне – щоб на поліуретанове полотно не могла потрапити волога. В іншому випадку, до літнього сезону даний стеля ризикує банально не протриматися. Але коли всі складові установки такого виду матеріалу виявляться в порядку – грамотна установка та повна герметичність покрівлі, то безшовний поліуретановий стелю здатний впевнено прослужити при будь-яких температурах десятиліття.