Натяжні стелі з ПВХ

натяжные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Не завжди варто проводити класичний ремонт стелі за допомогою шпаклівки і водної емульсії білого кольору – йде багато часу, сил і фінансових коштів. Якщо потрібно гарантувати гарний внутрішній вигляд житла і при цьому заощадити, то краще відразу вибирати сучасні версії натяжних стель, які при належному догляді здатні прослужити роки.

Найбільш популярними на вітчизняному ринку вважаються натяжні стелі з особливого матеріалу або ПВХ. Використання даного типу плівки дозволяє досягти багатьох елементів – стеля буде відсвічувати красивим глянцем і надавати дорогий вид будь-якому закритому приміщенню.

Натяжні стелі з ПВХ цінні тим, що мають багатий дизайн і фактуру. Для спальної кімнати, наприклад, можна підібрати плівку з ПВХ, яка буде максимально точно повторювати картину нічного зоряного неба. Для вітальні можна підібрати картину у вигляді заходу або світанку.

Натяжні стелі з ПВХ котируються ще й тим, що встановлюються за допомогою спеціальних затискних пристроїв – багетів, що закріплюються по всьому периметру кімнати. Потім майстри укочують всередину приміщення потужну газову теплову гармату в ремонтовану кімнату і починають обдувати полотно струменем гарячого повітря. Матеріал повністю розм’якшується і стає більш гладким, як тільки почне остигати. В плюс даного такого вибору буде грати і інший факт: натяжну версію стелі можна буде демонтувати в будь-який зручний момент. Після ремонтних робіт, що вигідно відрізняє даний тип ремонту стелі від традиційного ремонту, коли доводилося стельову плиту шпатлевать, виробляти побілку і т.д.

Натяжні стелі з ПВХ мають безліч переваг, на яких уважний покупець просто зобов’язаний зробити акцент:

По-перше, варто відзначати їх унікальну здатність чинити опір до впливу води. Наприклад, якщо станеться потоп, то натяжна плівка, розтягнеться і провіснет. Жодна крапля води не проллється на підлогу кімнати. Далі майстру залишиться акуратно проколоти даний міхур гострим шилом, повністю злити воду і заново обдути ПВХ плівку газової повітряної гарматою. Стеля знову буде відрізнятися первісної красою!

Всі натяжні стелі мають корисну здатність відштовхувати кімнатний пил, тобто вони спочатку мають вкрай корисними антистатичними показниками. У реальності це буде означати одне – зрідка можна буде протерти вологою ганчіркою дане ПВХ полотно, і воно знову буде радувати первозданною красою і незвичайною міцністю свого господаря.