Безшовні натяжні стелі

современный потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжна безшовний стеля являє собою конструкцію, яка перекриває стельове простір шириною до 5 метрів без швів. Так як рулони тканини створюють вже з певною шириною, то при покупці потрібно тільки вибрати вимагає розмір. У тих випадках, коли ширина стелі значно більше стандартних рулонів, фахівці, монтуючи безшовний стелю, роблять ледь помітний стик.

Всього випускається два види натяжних стель: тканинні і плівкові. ПВХ плівку досить просто зварити, в таких випадках можна зробити будь-яку ширину рулону без видимих ​​стиків. А ось з тканинними стелями складніше. Для кращого результату потрібно створити додаткову опору для багета. На жаль, суцільний поверхню вже не буде, але буде менше помітне провисання тканини.

Переваги і недоліки натяжних стель

Залежно від типу матеріалу безшовні стелі володіють кілька різними достоїнствами. До плівкам ПВХ відносять:

1. Простота догляду;

2. Герметичність;

3. Великий вибір кольору і відтінків;

4. Низька ціна натяжної стелі;

5. Водонепроникні;

6. Не потребують постійного догляду;

7. Повна відсутність будь-якого запаху.

Тканинні натяжні стелі характеризуються такими позитивними характеристиками:

1. Пожежна безпека;

2. Варіанти монтажу в будь-який час року, особливо в мало опалюваних приміщеннях;

3. Екологічно безпечні для людей і навколишнього середовища;

4. Доступність в порівнянні з іншими видами обробки.

Вартість безшовних натяжних стель щодо невелика, тому майже кожна друга сім’я здатна придбати такий вид обробки. Також до загальних плюсів можна віднести: наявність антистатичних властивостей – дозволяє не скупчуватися пилу на поверхні; можливість вмонтувати різні світильники; висока міцність; тривала експлуатація.

До недоліків тканинного стелі можна віднести наступне:

• Низька еластичність тканини, тому не рекомендується встановлювати на фігурні і багаторівневі стелі, краще взяти натяжна плівковий стеля;

• Відсутність рулонів шириною більше 5 метрів. У таких випадках не уникнути появи шва;

• Одноразовість використання. Тобто тканинний натяжна стеля не можна відстебнути і монтувати повторно, наприклад, коли вас затопили, знову ж таки краще натяжна стеля з ПВХ плівки;

• Натяжні стелі з тканини мають мікропори, які в разі потопу залишають на поверхні стелі плями.

Установка безшовного стелі.

Перед установкою стель без швів слід провести всі виміри і зробити викрійку. Даний етап можна затягнутися на пару днів. Після відбувається процес монтажу. За часом установка стель відбувається не більше трьох годин.

Монтаж натяжних стель відбувається в кілька етапів:

• Для початку по всьому периметру стелі встановлюють багети, в яке прикріплюється матове полотно;

• Стеля чіпляти за допомогою спеціального шнура. По закінченню обрізаються всі залишки.

Сьогодні варіанти установки натяжних стель біс швів велика кількість. Їх можна встановлювати під різними кутами, робити в вигляді арок, переходи і багато іншого. Останнє брешемо стали популярними багаторівневі натяжні стелі.

Зараз можна зустріти не мала кількість європейських і китайських аналогів в Україні, що не поступаються ціною і якістю закордонним брендам. Ми ж пропонуємо натяжні стелі Брітон які заслужили довіру у споживачів і характерні усіма найкращими властивостями.

Незважаючи на свої недоліки, натяжні безшовні стелі вважаються досить практичними і відмінно доповнюють дизайн приміщення. Такі натяжні стелі можна зустріти вже не тільки заміських будинках і котеджах, але і в квартирах.