Види натяжних стель

виды натяжных потолков Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Виконання ремонтних робіт в приміщенні вимагає відповідного підходу до всіх елементів, в тому числі і до стелі. Тут є кілька варіантів оформлення, але найбільш привабливими і поширеними залишаються натяжні стельові конструкції. Їх перевага полягає в можливості створення дуже незвичайних ефектів. Для цього підбираються різні конструктивні, технологічні моменти, колірне рішення, що і визначає підсумковий вигляд натяжної стелі.

Одне з головних відмінностей, що існують між такими конструкціями це використовуваний матеріал, де основою є плівка ПВХ або тканинне полотно. Вибір плівок передбачає дотримання певних умов монтажу, що вимагають спецобладнання. Перевага цього варіанта полягає в багатій палітрі і текстурі плівок, аж до замшевих, дзеркальних, матових. Тканинні полотна відрізняються більшою міцністю, довговічністю, стійкістю до зміни температурного режиму. Хоча варіантів оформлення не так багато і ціна такого натяжної стелі набагато вище.

Залежно від вибору матеріалу, буде проводитися і монтаж натяжної стелі, про який можна дізнатися докладніше на сайті по телефону (097) 050-05-50. Наші експерти займаються розробкою і пристроєм таких стельових конструкцій, заздалегідь проводячи точні виміри приміщення. А дізнатися попередню вартість натяжних стель, можна у наших майстрів. Залежно від обраного матеріалу для натяжної стелі буде проводитися холодна установка або гарячий метод пристрою з використанням гармат. Перший варіант призначається для тканинних полотен, другий для плівкових натяжних стель.

Відзначаються і різні варіанти кріплення безгарпунний, в основному для тканинних полотен, і гарпунні, що використовуються переважно для плівок натяжної стелі. Примітно, що ширина вироблених полотен може бути різною. Відповідно, в залежності від типу полотна, натяжні стелі виконуються зі швами або без них. Раніше безшовним були тільки тканинні конструкції, де ширина рулону досягала 5 м.

Сьогодні налагоджено і виробництво плівок для натяжної стелі потрібної ширини, так як раніше випускалися 1,5-метрові рулони. Але для кімнат з більшою довжиною стін, конструкція все також зажадає виконання шва. Розрізняють різні види натяжних стель і за фактурою. Це можуть бути глянцеві, матові, металеві. Часто зустрічається і такий тип, як зоряне небо, елементи з фотодруком. Є і різні варіанти колірного оформлення однотонні, багатобарвні, вражаючі художні конструкції.