Натяжні стелі, переваги установки, світильники

натяжной потолок украина Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

При плануванні ремонту в квартирі або в своєму будинку завжди постає питання, якою ж буде стеля. Якщо ви зупинили свій вибір на натяжних стелях, то відповідно відразу ж постає питання, а яке потрібно зробити освітлення. При правильно підібраному освітленні будь-який інтер’єр в приміщенні можна зробити більш вишуканим і затишним.

При установці натяжних стель є необхідна вимога до температурного режиму приміщення. Приміщення повинно бути опалювальне, якщо монтаж стель проводиться в осінньо-зимовий період.

Перед тим як будуть встановлені натяжні стелі, завжди по підставі основного стелі прокладається комунікація освітлення. Встановлюють спеціальні гаки для люстр, або опори для точкових світильників і відповідно підводиться електропровід до точок розташування світильників. Для таких стель підходять світильники з використанням ламп розжарювання що не перевищують 60 градусів Цельсія. При використанні ламп більшої потужності відбудеться деформація стелі в місцях, що стикаються зі світильником.

Після того як зроблена розмітка розташування світильників і кріплення кріплень на основному полотні стелі виконуємо точний вимір основного полотна стелі. При цьому дуже ретельно потрібно виміряти весь периметр приміщення, зробити на основному полотні все розмітки розташування вбудованих освітлювальних приладів, все відхилення кутів приміщення і тільки після цього розкроюється основне полотно стелі. Основне полотно надходить з заводів виробників в рулонах шириною 1 м, 2 м, 3 м. Тому при необхідності смуги зварюються по швах і тільки після цього роблять крій по потрібним розмітка. Потім за рівнем по всьому периметру приміщення кріпиться багет, який має спеціальні замки. Багет може бути як металевим, так і пластиковим. До стіни багет кріпиться цвях-дюбелями.

І ось коли всі підготовчі роботи проведені, приступаємо до основного кріпленню стелі. Для цього за допомогою теплової гармати прогреваем повітря в приміщенні до 50 градусів за Цельсієм. Спочатку кріпляться всі чотири кута полотна спеціальними зажимами до багета, розташованому в кутах. Після цього тепловою гарматою прогрівають основне полотно, щоб воно стало більш еластичним. А тепер починаємо виробляти кріплення полотна. Для цього знімаємо з багета затиск і полотно стелі за допомогою смуги розташованої по краю полотна кріпимо до багета.

Після того як встановлено стелю, даємо час для того, щоб полотно охололо до кімнатної температури. У процесі охолодження полотно стискається і набуває форму стелі. Перед тим як почати установку світильників, місця, де будуть зроблені отвори для монтування світильників, зміцнюють спеціальним термостійким кантом, і тільки після цього роблять розріз для світильника.

Установка натяжних стель вимагає акуратності, точності в розрахунках, тому завжди потрібно залучати до цієї роботи фахівців має певний досвід роботи.

Крім простого натяжної стелі, встановлюють дворівневі і трирівневі стелі, з різними за формою переходами. І використання освітлення на таких стелях дає можливість додати вашому дизайну інтер’єру особливий колорит. Немає обмеження в кількості і місця розташування світильників. Так само можна використовувати регулятор плавного освітлення. Натяжні стелі дуже прості у використанні. Досить протерти їх вологою ганчіркою і вони знову будуть мати привабливий вигляд.