Дешеві натяжні стелі – в чому тут може бути підступ?

натяжной потолок украина Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Дешеві натяжні стелі – в чому секрет дешевизни?

Існує думка, що справжнє визнання продукт отримує тільки тоді, коли його починають масового підробляти. Якщо це дійсно так, то тоді можна сказати, що натяжні стелі вже встигли домогтися визнання, оскільки останнім часом “дешеві” натяжні стелі стали неймовірно поширеними, а продаються вони під різними світовими “брендами”. Не варто ні в якому
випадку думати, що німцям або ж французам вдалося максимально швидко створити технологію, яка здешевлює вартість готових полотен. Насправді тут все вкрай просто, оскільки це або підробка, або ж використовувалося полотно низького рівня якості. Якщо подивитися з оптимістичною боку, то це точно такий же натяжна стеля, але від нього не варто чекати тривалої гарантії у використанні, високого рівня міцності або будь-яких інших переваг, властивих тільки якісним натяжних стель.

І в чому ж різниця між якісними натяжними стелями і її дешевою, часом неякісної підробкою?

У найпершу чергу потрібно звернути увагу на вартість натяжної стелі. Якщо використовувалися високоякісні матеріали, то вартість натяжної стелі, відповідно, також буде високою. І якщо під час вибору вас намагаються запевнити, що полотно настільки дешевою з тієї причини, що проводитися в нашій країні, то ні в якому разі не можна цьому вірити, так як Україна їх не виробляє.

Другий момент, який заслуговує на увагу – це багатство вибору кольорів і відтінків. Серйозний і воістину якісний виробник натяжної стелі надає покупцеві більш ста різноманітних кольорів плівки для натяжної стелі, плюс до того присутні кілька різноманітних фактур. А ось у підробок асортимент квітів, як правило, не великий і становить не більше десяти відтінків.

Як видно, відрізнити підробку від оригіналу натяжної стелі не так вже й складно, головне відповідально до цього поставитися.