Вишукування античної ідеї для стелі

потолки в загородном доме Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Вишукування античної ідеї для стелі квартири або заміського будинку.

Людина, мріючи про майбутнє або несучись думкою в минуле, піднімає голову вгору, щоб вдивитися в небо. Але не завжди це виходить, адже такі моменти бувають і в приміщенні.

У цій ситуації фантазії створюються не за рахунок небесного зводу, а за допомогою натяжних стель, виконаних з сучасних матеріалів по новим дизайнерським технологіям.

Одним з найбільш вдалих інтер’єрних рішень сьогодні вважають натяжна стеля який можна замовити в нашій компанії недорого. У порівнянні з іншими стельовими системами встановлюється він легко, швидко і чисто. Ефектні сучасні системи являють собою не що інше, як модернізовані трансформації античної драпірування стелі, хоча навряд чи нагадують свій давньоримський прототип. Ідея, як завжди, геніальна і проста. Всього на-всього необхідно натягнути полотно на все стельове простір і ретельно його закріпити.

Сьогодні для натяжної стелі використовують термопластичну поливинилхлоридную плівку або поліефірную тканину, а також спеціальні кріпильні рами (багет), виготовлені з полівінілхлориду (ПВХ) або алюмінію. Отримана в результаті стельова поверхню однорідна, бездоганно рівна, має відмінний закінчений вигляд твердого стелі, практично ідеального в естетичному плані. Крім маскування технічних комунікацій (електричні дроти, труби подачі води і газу), натяжні стельові системи дають можливість вмонтувати не тільки безліч світильників, але і системи вентиляції, сигналізації і протипожежної безпеки.