Як вибрати обробку стелі для ванної?

ПОТОЛОК В ВАННОЙ Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Багато напевно перед ремонтів в квартирі задавалися питанням, як вибрати обробку стелі для ванної?

Обробку для стелі ванної кімнати вибрати досить просто. До найбільш затребуваним відносяться наступні варіанти:

Дешевим і простим способом є забарвлення. Однак їм можна скористатися лише, якщо стеля в приміщенні абсолютно рівний. В цьому випадку його поверхню слід обробити водостійкою ґрунтовкою. І лише після цього варто приступати до процесу фарбування. Фарба для цього потрібно та, що призначена саме для такого приміщення.

Дуже швидким і вигідним способом обробки є підвісна стеля. Застосовуючи цей метод, не буде потрібно попереднє вирівнювання його поверхні. Щоб здійснити установку такого стелі, потрібні довгі бруси, що закріплюються на підвісний каркас. Скориставшись рейками зігнутої форми, можна створити найрізноманітніші форми стелі. Займаючись ремонтом, не потрібно забувати про дозвілля. Також можна створити стелю підшивання. Для нього потрібно гіпсокартон, що володіє підвищеною вологостійкістю. Щоб зробити подібну обробку, варто до стелі закріпити несучий профіль. Далі до нього потрібно підшити гіпсокартон.

Але як свідчить практика, дуже зручним і практичним методом обробки стелі фахівці вважають натяжна стеля. Цей спосіб є ідеальним саме для такого приміщення. Для здійснення його потрібно полотно з тканини або поліхлорвінілу. Процес монтажу подібного стелі складається з декількох етапів. Перш за все необхідно уздовж периметра стелі в приміщенні закріпити каркас, а вже після цього слід натягнути полотно. Перед тим як його натягувати на каркас, полотно нагрівають.