Яку перевагу дає використання натяжних стель?

натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Після декількох років, прожитих в улюбленій квартирі, кімнати останньої потребують обновці. Грунтовний ремонт – досить копітка справа, яка вимагає хорошої підготовки і значного виділення часу. У перші моменти легко впасти в замішання від безлічі різноманітних матеріалів, призначених для обробки. А способів поліпшити привабливість частин кімнати зараз більш, ніж достатньо, на будь-який смак.
Більшість людей спочатку відразу згадають традиційний спосіб – штукатурка проблемних ділянок стелі / стіни і подальша побілка, можливо з додаванням кольору. Трохи пізніше в ужиток пішла плитка спеціально для стелі. Можна продовжувати список способів обробки, які навіть можливо виконати самостійно і надати краси кімнаті своїми руками. Але тут завжди є деякі труднощі, які досить проблематично вирішити, наприклад, якщо стеля потріскався і став нерівним через великий шар штукатурки. Натяжна стеля – один із способів, встановивши який можна швидко і на тривалий час вирішити описані вище проблеми.

Переваги видно і відразу ж виходять на передній план. Перше і найважливіше – такий ремонт стелі протримається в хорошому вигляді від 10 до 20 років або поки не набридне обивателю. А про тріщини або обсипається вапно або штукатурку можна і не згадувати. Якщо провести аналіз – скільки коштів витрачається на ремонт стелі за 7 років, натяжна стеля виграє перше місце в довгостроковій перспективі, враховуючи і гроші, і час на роботи.

У пристрої, який є основою натяжної стелі, передбачена зміна колірного рішення без повного демонтажу. Саме полотно легко замінюється. Для будь-якого дизайнера буде цікавим вивчити всю різноманітність стель, щоб він відповідав інтер’єру: як оксамитові, так і гладкі, є матові, як і дзеркальні і прозорі. Плюсом також буде можливість нанесення будь-якого типу зображень на натяжна стеля – з пейзажами, з фотографіями сім’ї або кумирів.

Натяжна стеля приносить і деякі інновації в освітленні. Для установки точкового освітлення в полотні робляться прорізи. Самі патрони кріпляться до основи стелі. Через використання тканини на лампи накладаються обмеження по потужності (до 60 Вт). Основну нішу за популярністю зайняли світильники зі світлодіодними джерелами світла, іноді навіть із застосуванням світлопровідних волокна.

Перевага натяжної стелі також в тому, що він з легкістю приховує дуже потрібні частини будинку, наприклад вентиляцію, проводку і т.п. При цьому можна створити стеля, що складається з декількох рівнів, тоді виходить поступово-подібний вид.

Останній пункт – натяжна стеля майже не вимагає догляду в процесі його експлуатації. При цьому його матеріал з легкістю витримує очищення водою і стійкий до ударів. Використання його як раз до речі в будь-якому приміщенні, починаючи від офісів, де стеля повинна бути приємний для очей спокійним колірним рішенням, і закінчуючи спальнями, де можна з його допомогою додати інтимності кімнаті за допомогою цікавого малюнка на ньому.