Матові натяжні стелі

натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Ремонт – одне зі звичайних і, в той же час, важливих подій в нашому житті. Роблячи перетворення в тій чи іншій кімнаті, кожен прагнути до досконалості. Вибір для обробки стель в приміщенні надзвичайно великий: ліплення з глини, шпалери, гіпсокартонні конструкції, але найбільш популярними нині є натяжні стелі.

Що таке “матові натяжні стелі” і в чому їх перевага

Матові натяжні стелі – це одна з кращих ідей для обробки, адже така стеля завжди буде виглядати оригінально і шикарно, а його матова поверхня буде створювати ілюзію шовкової поверхні. Щоб його встановити, перш за все, потрібно підготувати каркасну конструкцію, яка “вкраде” пару сантиметрів від всієї висоти кімнати, а на неї вже буде натягнуто спеціальне полотно за допомогою потрібних інструментів.

Крім гарантованого якості, ви отримаєте ще величезний ряд переваг: насамперед, це екологічні властивості матеріалів, які абсолютно не завдадуть вашому здоров’ю будь-якої шкоди. Такий вид стель є міцним і водонепроникним, завдяки чому вашому ремонту не загрожує небезпека затоплення сусідами, які живуть вище.

Такі стелі ви можете встановлювати не тільки в вітальні кімнаті і спальні, але і у ванній кімнаті, в кухні і навіть у басейні. Їх встановлюють не тільки в будинках і квартирах, але і в готелях, ресторанах, кафе, магазинах та інших закладах. А завдяки широкому вибору колірної гами полотен, в будь-якому місці вони створюють атмосферу багатства, затишку і особливого шику. І при всьому цьому, вони приховають всі недоліки і нерівності поверхні стелі.

Матова натяжна стеля – один з кращих видів.

Існує різноманітні натяжні стелі: ПВХ і тканинні, стелі, що відрізняються фактурою своєї тканини: глянцеві, матові; стелі, що відрізняються складністю виготовлення: однорівневі або багаторівневі. Матові стелі вважаються одним з кращих варіантів, адже вони не відбивають світло і не створюють будь-якого блиску. Їх шикарна поверхню перетворить будь-який інтер’єр і зробить його особливо вишуканим.