Як без ремонту оновити інтер’єр?

натяжные потолки Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Кожній людині хочеться, щоб інтер’єр будинку був не тільки затишним, але і стильним, при цьому менш витратним з оформлення та ремонту. Тобто, одним словом, виглядав і дорого і одночасно бюджетно. Хочемо поділитися деякими хитрощами, як досягти успіху в оформленні інтер’єру за мінімальні кошти.

Прийнято вважати, що чим більше різних дрібних аксесуарів прикрашають кімнату, тим це виглядає красиво або просто відводить погляд від недоліків ремонту або його відсутності. Ця думка помилкова. Гармонійніше виглядатиме інтер’єр з мінімальними дрібними деталями. Досить буде поєднання на полицях різних книг з красивими обкладинками. Цікаві картини або фотографії в оригінальних рамках або якісь інші незвичайні предмети декору створять новий вигляд вашого приміщення. Прибравши все зайве з кімнати, ви очищаєте простір від сміття і створюєте якусь концепцію свого простору.

Оригінальним і в той же час простим рішення стане використання дзеркал у вашому інтер’єрі. За допомогою дзеркала кімната стає візуально більше, додає приміщенню додатковий об’єм і наповнює її світлом, чого може і сприяти установка глянцевого натяжної стелі. Використовуючи цікаві рамки для дзеркал, можна створити свій індивідуальний стиль в оформленні інтер’єру квартири.

Текстиль є невід’ємною частиною кожної оселі. Погодьтеся, вікно, оформлене красивими шторами з приємним принтом виглядає виграшніше, ніж вікно зі звичайними жалюзі. Створюючи домашній затишок, не забувайте про покривалах, подушках і килимках. Штори не обов’язково повинні бути однотонними, несподіваний ефект створять поєднання різних видів тканин.

Провід від телевізора та іншої техніки можна приховати за гіпсокартонної стіною, але якщо це не вдається зробити, то проявіть фантазію і створіть з них художні композиції, розмістивши оригінально на стіні. Наприклад, посадіть на них іграшкових пташок або оформіть штучним листям. Це стане цікавим декором приміщення.

Позбавлятися від старих предметів стало модно останнім часом. Дайте старовини нове життя. Змініть, наприклад, колір журнального столика в несподіваний колір або перетворите холодильник в арт-об’єкт. Найчастіше стара річ в новому вигляді виглядає виграшніше, ніж куплена нова.

Яскраві соковиті предмети посуду, підставки або бокси для зберігання предметів створять атмосферу радості у вашому домі. Хай живе творчість в мисленні і в інтер’єрі! Можна оживити, наприклад, квіткові горщики і надати їм вінтажний стиль.

Хочеться відзначити, що застосувавши прості рішення в інтер’єрі і трохи вашого творчого підходу і можна створити унікальний стиль будинку, який буде притаманний тільки вам.