Стеля нового покоління

Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Стеля нового покоління – натяжна стеля.

Для більшості громадян, які проживають в типових квартирах, ремонт приміщення пов’язаний з колосальними грошовими витратами на нинішні будівельні матеріали, а також на послуги фахівців з дизайну. Більш того, за останні кілька років, з’явилася величезна кількість різних стилів для створення інтер’єру. Мінімалізм, класика, «фьюжн» – стиль, невідповідний жодному раніше відомому.

У звичайній квартирі, яких багато, зовсім не обов’язково слідувати сучасним дизайнерським ідеям – цілком достатньо мати свою житлову площу і малу частку власної фантазії. А також, вам допоможе, що з’явилася більше 9 років тому, новітня технологія установки натяжних стель, що заслужила високе визнання і популярність.

Основою натяжної стелі є полотно. Воно відмінно маскує всі недоліки опорної поверхні і створює вирівнюючий ефект, роблячи поверхню ідеально рівною. Результат досягається значно меншими зусиллями, ніж за допомогою монтажу гіпсокартонних стель.

Натяжное покриття опускається лише на 3 см нижче рівня поверхні, що відбувається, що відрізняє його від використовуваних раніше гіпсокартонних стель. Така зміна висоти практично непомітно, внаслідок чого вид такого покриття став популярний і серед власників квартир з низькими стелями.

Технологічно можна створювати різноманітні типи конструкцій – багаторівневі і класичні. Чи не складе ні найменшого праці створити на поверхні стелі фігури у вигляді купола або арки, або ж прикрасити покриття об’ємними формами, що нагадують хвилі, конуси і т.д. Все залежить від висоти оброблюваної приміщення і наявності грошових коштів.

Переваги натяжної полотна.
1. Натяжні стелі дають велику перевагу фахівцям з дизайну. Досить популярні стелі ПВХ, мають різні види фактур: матова, сатинова, металік, з фотодруком і т.д.
2. Довговічність. Гарантії на товари натяжних конструкцій надаються від 10 до 15 років, хоча в реальності матеріал такого типу прослужить набагато довше, близько 50 років.
3. Виконання установки даного виду полотна, не займе багато часу, При наявності професійних робочих, на установку піде 3-4 години. Площа передбачуваного приміщення не має значення.
4. Полотно натяжної стелі має вологонепроникністю. 1кв. м. полотна здатний утримати від 100 л. рідини. Вінілова плівка добре розтягується, що сприяє місткості великого обсягу води. Після висихання стелі-ПВХ повністю відновлює свій первісний вигляд.
5. Повітряний прошарок, що утворилася між покривається поверхнею і натяжною стелею, сприяє звуко- і теплоізоляції.
6. Відсутність утворення конденсату. Натяжні стелі, в приміщеннях, що мають підвищений рівень вологості, при перепадах температури в кімнаті, не утворюють конденсат. Чому сприяє невелика товщина полотна.

Недоліки.

1. Вартість установки натяжної стелі складає приблизно близько 6-10 доларів за 1 кв. м, чим власне вид такої обробки помітно випереджає багато інших. Встановити самостійно натяжний полотно практично неможливо, є висока ймовірність втрати якості.
2. Чутливість до високих температур. Близьке розташування світильників загрожує плачевними наслідками. Потужність світлових приладів поблизу стелі повинна бути не більше 60 Вт, для галогенних не більше 35 Вт, за умови використання обідка для термоізоляції.
3. Полотно натяжної стелі з легкістю витримає вагу стрибаючого дорослої людини, до того, як будь-яке зіткнення з колючим предметом призведе до розриву матеріалу, після чого він вже буде не придатний до використання.
4. Якщо на стелі утворилася бруд, для її видалення доведеться скористатися м’якою губкою, не притискаючи її сильно до полотна, в зв’язку зі специфічними властивостями його пристрою.

При виборі натяжної стелі слід бути гранично уважними. Щоб уникнути підробок, під час покупки необхідно вимагати сертифікат якості, завдяки чому ми рекомендуємо звертатися до виробника натяжних стель.